<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Unleashed: Mot et datadrevet samfunn

I tider med behov for økt bruk av digitale tjenester er data mer relevant enn noen gang. Bisnode Skandinavia inviterer til webinaret «Unleashed» - om hvordan du ruster deg for et datadrevet samfunn.

Webinar: 14. oktober 12.30 – se fullt program og meld deg på

I løpet av de siste seks månedene med hjemmekontor har digitale møter blitt den nye normalen i tjenesteyrker. Vi er dyttet videre til neste nivå av det digitale samfunnet, der faktiske jobbreiser og fysiske møter er unntakene mer enn normalen.

Men hvor klare er vi for å jobbe og leve i den digitale verden – har vi de rette verktøyene? Hvordan kan vi planlegge for en uforutsigbar fremtid? Hvordan leder du i en digital hverdag der alle sitter på hvert sitt kontor?  Hvordan vil en utbredt bruk av AI påvirke oss? Hvilken rolle spiller data i den sammenheng?  

Det er tredje året med seminaret Unleashed i Bisnode. I 2020-utgaven arrangeres den heldigital, og her vil du få muligheten til å få med deg eksperter om temaer som blant annet:

  • Hvordan bruke data i uvanlige tider?
  • Hvordan kan vi tilpasse oss og leve med AI?
  • Hvilke trender er under utvikling og hvordan kan du nyttiggjøre deg av disse i din egen hverdag?
  • Hvordan lede i en digital verden som endrer seg raskt?
  • Data og etikk – hvordan er datadrevet teknologi skalert i et bredere bruk av etisk og samfunnsmessig perspektiv

Les mer og meld deg på her

Motta våre nyeste blogginnlegg!