<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trenger du litt spenning i sommer? Da bør du lese disse 2 bøkene

Her er to bøker som garantert vil gi deg mye spenning og underholdning i sommer: "Jeg er Pilegrim" og "Stalker".

kepler-forside-250

Stalker - av Lars Kepler

Svenske Lars Keplers femte bok er en intenst spennende thriller fylt av dramatikk og panikk, blindspor og blod. Kepler er psevdonymet til ekteparet Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril (bildet). I deres svenske suksess-serie forenes den klassiske krimmens «hvem-er-morderen?» med thrillerens heseblesende «vil-helten-overleve?». En voldsfiksert seriemorder filmer sine kvinnelige ofre og legger filmsnuttene ut på YouTube. Rekker politiet å avverge det neste drapet?

Ja, det er bare å innrømme: Jeg er blodfan – og i denne sammenhengen er begrepet svært så bokstavelig. Jeg slukte «Hypnotisøren» (2010), «Paganinikontrakten» (2011), «Ildvitnet» (2012) og «Sandmannen» (2013). Og Stalker skuffer ikke. Atmosfæren er om mulig enda mørkere enn i de foregående bøkene.

Les mer

pilgrim-250

Jeg er Pilegrim - av Terry Hayes

«Jeg er Pilegrim» er en bladvender av klasse. En intelligent thriller som driver leseren fra side til side. Terroristen med kodenavnet Saraseneren har et våpen som kan utslette millioner av mennesker. Agenten med kodenavnet Pilegrim må stanse ham. Så kort kan denne romanen oppsummeres. Terry Hayes bruker mange sider på å følge dramaet i mål. Heldigvis er det intenst spennende og velskrevne sider.

En ung kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell, alle identifiserende kjennetegn er oppløst av syre. En far blir offentlig halshugget i den pulserende heten på et saudiarabisk marked. Liket av en ekspert i bioteknologi ligger uten øyne på en søppelplass i Damaskus. Menneskelige levninger blir funnet i et avsidesliggende fjellområde i Afghanistan. En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten. Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan ... Pilegrim.

Les mer

Ha en flott og spennende sommer!

Motta våre nyeste blogginnlegg!