<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fotball-EM er igang. Se hvilket lag som vinner

Fotball EM Bisnode

10. juni starter årets høydepunkt for alle fotballelskere. 24 landslag skal kjempe om tittelen Europamester 2016. Og alle spør: Hvem vinner? Fotballfans kan nå ta del i analyser av store mengder data – og forutsi hvordan de ulike landslagene vil gjøre det i EM. 

fotball.jpgHvem kommer til semifinalene og til selve finalen?

Bisnode har laget en webapplikasjon som alle kan bruke til å forutsi utfallet av kampene i EM: Hvem går videre – hvem står igjen som vinner til slutt? Spania, England, Tyskland og Belgia har størst sannsynlighet for å møtes i semifinalene.

Hvem vinner?

Bisnode tror at kampen vil stå mellom Spania og Belgia. Er du enig? Hvem er din favoritt? Alle kamper lever som kjent sitt eget liv...alt kan skje.

Andreas-Psaros-Bisnode-200.jpgLES MER: Se hvordan de ulike landslagene vil prestere i EM

Gode analyser

– Alt er mulig innenfor sport og fotball, det er derfor vi elsker det. Ingenting kan sies med 100 prosent sikkerhet. Modeller og resultater har fortløpende blitt vurdert og målt, og analysene har vist seg å være gode. Derfor kan vi forutsi at Spania som regjerende mester har størst sjanse til å bli mester i 2016, sier Andreas Psaros (bildet) i Bisnode.

Basert på Big Data

Big data og mer enn 15.000 datasimuleringer gir en viss indikasjon på hvem som vinner finalen i Frankrike 10. juli. Bisnode har laget prognoser ved hjelp av webdata kombinert med analytiske modeller. Ved å analysere antall mål, angrepsstyrke og forsvarsstyrke, historiske resultater og andre parametre, lages det en prognose for hvordan hver kamp vil ende, resultatene av gruppespillet, utfallet av playoff og til slutt hvem som blir vinneren.

LES MER: Se hvordan de ulike landslagene vil prestere i EM

Zlatan-ny-200.jpgDaglig oppdatering under mesterskapet

Webapplikasjonen vil bli oppdatert daglig gjennom hele turneringen, hvor hvert lags spill og resultater tas hensyn til i den videre prognosen for hvordan lagene vil gjøre det.

Dette er Bisnode

Bisnode er et ledende europeisk data- og analyseselskap. Vi hjelper bedrifter med å finne og administrere sine kunder gjennom hele kundens livssyklus. Vi gjør dette ved å samle og utvikle smarte data – for å gjøre våre kunder i stand til å ta smarte avgjørelser. Bisnode har 2.400 medarbeidere i 18 land og har hovedkontor i Stockholm.

Analyselaboratorium for Big Data

Bisnode har etablert et analyselaboratorium for Big Data. Laboratoriet har et eget ”ecosystem” som kan prosessere enorme mengder med data. Dette innebærer at Bisnode kan matche og analysere kundenes data sammen med Bisnodes egne data, samt data som genereres fra internett.

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!