<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Til Athen for å lære om smart bruk av data

Athen var rammen for konferansen Smarte Beslutninger 2018. Hovedtema i filosofenes hjemby var lønnsom bruk av data og digitalisering – som krever et nytt tankesett i fremtiden. Se video fra Athen.

 Data i hele verdikjeden 

– Vi ønsker å løfte data og analyse til et nytt nivå, ikke bare innenfor risk og kreditt, men også for å påvirke hele verdikjeden i en bedrift. Det handler om å bruke data for å Liv Anne1påvirke optimalt, forklarer Liv Anne Holst, Communication Manager i Bisnode, og ansvarlig for konferansen 13.-16. september.

Ledere har fått øynene opp for betydningen av gode data. Flere av foredragene under Smarte Beslutninger trigget både ledere, de som jobber med markedsføring, og deltakere innen finans og kreditt.

Historien om Vipps og digital konkurransekraft

Kundeinnsikt og ledelse – hvordan digitalisere for økt lønnsomhet? Det stod på agendaen for konferansen med Bisnode i grekernes hovedstad. Hjernen bak Vipps, Thang Manh Tran fortalte historien om hvordan de har jobbet for å skape konkurransekraft i den digitale verden. Anders Indset inspirerte deltakerne om digital tankegang. Han er en av verdens ledende forretningsfilosofer og har nye perspektiver på hvordan vi tenker – hvor står du i den digitale transformasjonen, og takler du hastigheten?

bente-sollied-s

Magefølelse har gått ut på dato
Bente Sollid Storehaug, CEO i Wizaly Nordic var verdt å lytte til om bruk av data for å oppnå effektiv kundedialog. Hun bekreftet at magefølelsen har gått ut på dato. Innsikt trumfer intuisjon.

Fremtidsblikk i historisk by
Gode foredragsholdere sikret innholdsrike dager med faglige vekkere, og forankring og opplevelser rundt i byen, en god kombinasjon av fremtidsperspektiver og oppfrisket pensum om historien i Athen – en by som moderniseres og utvikles raskt. 

SE VIDEO FRA KONFERANSEN I ATHEN:

Bisnode Athen 2018 video

– Athen er en spennende by. Det er mye å lære om historien og gresk mytologi, med mange fine steder å besøke. Et godt sted for faglig inspirasjon, sier Liv Anne Holst.

Hvert år inviterer Bisnode til fagseminar og opplevelser i en by i Europa.

Akropolis og retorisk taleIMG_1150

– Vi jobber mye for å hente inn kvalitative foredragsholdere, både for faginnhold og sosialt innhold, og for å komme oss ut i den byen vi faktisk besøker. Det styrker kompetansen og er en god arena for nettverksbygging og sparring med likesinnede. Her bygges nye relasjoner, og deltakerne tar med faglig inspirasjon hjem til Norge som kan tilføre arbeidsplassen verdi, sier Liv Anne.

Det ble også tid til retorikk. Betydning av tydelig ledelse var tema på tur i Akropolis med psykolog Trond Kjærstad og Frank Jørstad med sin skuespillererfaring. Danseteatret ble arena for retorisk tale, om hvordan spennende innhold kan formidles på en god måte.

– Det ble en spennende sammensetning. Tilbakemeldingene har vist oss at vi traff godt med programmet. Det er vi godt fornøyde med, oppsummerer Liv Anne Holst.

Planleggingen er allerede i gang for konferanseprogrammet til Smarte Beslutninger 2019.

Felles-bilde-Akropolis-innstikkfoto

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!