<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Datakvalitet: Norges beste datagrunnlag gjør Volvo enda mer treffsikre

– Bedre datakvalitet er fint. Da skyter vi ikke med hagle, men blir enda mer treffsikre, smiler Hanne Tønseth, Marketing & Communication Manager i Volvo Personbiler Norge. Hun hører gjerne at Bisnode har oppgradert til det bredeste og dypeste datagrunnlaget i Norge – og akter å utvikle dette videre.

STØRSTE OPPGRADERING I VOLVO-HISTORIEN

– De nye 2014-modellene er vår største oppgradering i Volvo-historien, forteller Hanne Tønseth. – Bilene er blitt enda mer moderne i uttrykket, og endringer på design er gjort både utvendig og innvendig. Men også den store endringen i økt aktiv og passiv sikkerhet på flere modeller gjør bilene enda mer attraktive. Lavere CO2-utslipp og reduserte avgifter gjør enkelte av bilene noe billigere. – Til tross for en tøff start på året, har vi tatt igjen det meste og er salgsmessig nesten på målet vårt, sier Hanne, som gleder seg til de første 2014-Volvoene kommer midt i juni.

AUTOMATISERTE TJENESTERHanne-Tønseth-Volvo-Bisnode

– Vi ønsker å automatisere flere av de eksisterende markedsaktivitetene våre, blant annet for å kunne frigjøre ressurser til andre formål, poengterer Hanne Tønseth, noe som harmonerer godt med Bisnodes ambisiøse planer:– Med et mye tettere informasjonsmiljø enn tidligere ønsker vi nå i Bisnode å kunne utvikle nye, automatiserte tjenester, i pakt med vårt merkevareløfte: ”Vi gjør smarte beslutninger mulig”, understreker Sales Manager Jens Solberg i Bisnode.

ØNSKER MER KUNNSKAP OM KUNDEADFERD

– Når det gjelder treffsikkerhet i markedsføringen er det ennå mye å gå på, mener Hanne, som ønsker å kunne forutsi mer om kundeadferd. Hun håper at den nye Bisnode-satsingen vil kunne bidra til dette, og at man kan segmentere bedre med økt tilgang på demografiske data. Det er Bisnode Analytics som kvalitetssikrer Volvos kundedatabase og gjør oppdateringen tilgjengelig for forhandlerne.

TID FOR NYE TANKER

– Nå ønsker vi i samarbeid med Bisnode Analytics å være mer fremadrettet og ikke bare forvalte det som er satt i gang, fortsetter Hanne Tønseth. – Mens vi i Volvo for en tid tilbake hadde mer enn nok å gjøre med det vi hadde, vil vi nå videre – og ønsker oss en samarbeidspartner som er visjonær i rådgivningen. Vi ønsker oss enda mer effektive måter å jobbe på – samtidig som vi ønsker å utvikle noe nytt, vel å merke i tillegg til etablerte metoder.

NYE, SMARTE LØSNINGER

Godt nytt: Bisnode Analytics utvikler nå kontinuerlig smarte løsninger, f.eks. prediksjonsmodeller med tanke på gjenkjøp av bil, modeller for identifisering av prospects og leads, modeller for beregning av sannsynlighet for gjenbruk av merkeverksted – for å nevne noe.

STORT POTENSIAL FOR VOLVO

– Volvo har absolutt et stort potensial. Og vi ønsker også treffe kunder utenfor den kjente Volvo-familien. Da må vi være på pletten med effektiv påvirkning når de skal bytte bil, noe vi ønsker at Bisnodes prediksjonsmodeller skal hjelpe oss med, avslutter Hanne Tønseth, Marketing & Communication Manager i Volvo Personbiler Norge.

BISNODE – LEDENDE PÅ BUSINESS INTELLIGENCE

• Største aktør i det norske markedet med over 400 millioner kroner i omsetning.
• Bredest produktportefølje og best datatilfang.
• Bisnode Analytics’ database er en unik sammenstilling av alle Bisnodes databaser.
• Best teknologisk plattform både for produksjon og samhandling med kundenes systemer.
• Størst analyseavdeling.
• Best kapasitet til å kunne jobbe samtidig med både kundedata og eksterne data.

FOR MER INFORMASJON, VENNLIGST KONTAKT:

JENS SOLBERG
Sales Manager
Tlf.: 93 42 87 54
E-post: jens.solberg@bisnode.no

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!