<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Unngå å havne i bakleksa – Smarte Beslutninger 2019

Eirik Norman Hansen ble kåret til årets taler 2018. På Bisnode-konferansen Smarte Beslutninger i Palma skal teknologientusiasten – og en perlerekke med foredragsholdere – vise hvordan du kan sikre vekst i morgendagens marked. Stikkord er data.

– Hvis du ikke vet hva digitalisering og big data betyr for deg og din bransje, havner du raskt i bakleksa. Ikke bare på kundesiden, men også i rekrutteringen, sier Eirik Norman Hansen. Han skal være konferansier under årets konferanse i Palma på Mallorca og kommer ikke til å akseptere at noen sakker akterut.

Ønsker å dele kunnskap

Det er mange som strør om seg med begreper som AI, disrupsjon, big data, digitalisering og kundeinnsikt. Forståelsen av hva det faktisk innebærer er ikke alltid like høy.

– Jeg har inntrykk av at mange arrangerer disse konferansene like mye for å lære selv. Når Bisnode kommer på banen, er det en helt annen innfallsvinkel. De har allerede kompetansen, de har vært gjennom endringene og de står parat til å dele kunnskapen med sine kunder og samarbeidspartnere. Her er det snakk om lære bort, forteller Norman Hansen.

Les mer om foredragsholderne til Smarte Beslutninger i Palma – og meld deg på!

Han vet hva han snakker om – Hansen har mange års erfaring som gründer, teknolog, forretningsutvikling og som styreleder og -medlem. For å nevne noe.

Eirik holder foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Og i 2018 ble kan kåret til «Årets taler 2018» blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten.

Eirik Norman Hansen - Unngå å havne i bakleksa - Smarte Beslutninger 2019

Fokuserer på mulighetene

Digitaliseringen betyr store endringer i hvordan bedriften tjener penger. Er du ikke villig til å se mulighetene som dette gir – både for kundeopplevelse og konkrete vekstmuligheter – går du glipp av en enorm oppside.

– Blir du med på Smarte Beslutninger kommer du til å sitte igjen med mye innsikt om et bredt spekter av muligheter. Alt fra hvordan du bør lede og bygge en fremtidsrettet kultur til hvordan du skal bli en attraktiv arbeidsgiver for nye, kloke hoder.

Les også: Dette må du vite om kundene dine i 2019

– Dette blir superinspirerende

Det faglige er én ting, men nesten vel så viktig er muligheten til å knytte relasjoner og høre om erfaringer fra de andre konferansedeltagerne.

– Dette blir en helt fantastisk nettverksarena. Så mange kloke hoder samlet på ett sted. Tenk all den kunnskapen som skal utveksles.

Vi skal sørge for at alle som kommer til Palma drar derfra godt rustet for å ta arbeidsplassen sin til neste nivå. Jeg kan love at dette blir superinspirerende, avslutter Eirik Norman Hansen.

Så da er det vel ikke noe å lure på? Bli med Bisnode til Palma!

Meld deg på Smarte Beslutinger 2019

Motta våre nyeste blogginnlegg!