<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Slik kan norske butikkjeder få mer lojale kunder

Erfaring viser at kunder som finansierer varekjøp med butikkjedens eget kredittkort generelt blir mer lojale kunder. De både kjøper mer og står for økt gjenkjøp. Et spennende konsept som kan bidra med dette, er profilerte kort fra Resurs Bank.


kort-resurs-bank Bisnode Norge

Stimulerer gjenkjøp

Profilerte kort gir en unik mulighet til å kombinere lojalitet og betaling, noe som både gir økt mersalg og flere fornøyde kunder.
– Med dette konseptet ønsker vi å hjelpe norske butikkjeder til å få mer lojale kunder og å øke besøksfrekvensen for gjenkjøp, forteller Country Manager Andreas Andersson i Resurs Bank, som står bak dette.

Fordeler som skaper kundelojalitet

Alltid 30 – 60 dagers kreditt uten renter og gebyrer, kombinert med rentefri delbetaling inntil 12 måneder, er noen av fordelene Resurs Bank kan tilby med et profilert lojalitetskonsept for butikker.

Andreas_Andersson-Bisnode Norge

Suksess med delbetaling

Midt på 80-tallet lanserte Resurs Bank konseptet ”Et rentefritt Sverige”, som med delbetaling av kapitalvarer, som f.eks. elektronikk, ble en suksess. Suksessen spredte seg raskt til andre bransjer innenfor detaljhandelen.

Tilbyr kundeanalyser

– Mer delbetaling er også i dag en trend, sier Andreas Andersson, som understreker at Resurs Bank tilbyr butikkjedene mer enn finansiering. Via kundeanalyser og nye løsninger, som utfordrer systemene hos kjedene, kan man bidra til å få tidligere kunder tilbake.

Norges største nettbutikk øker salget – uten økt risiko

Kredittsjekk fra Bisnode

E-handelen for kjedene øker kraftig, og som ved kredittkjøp i butikk med et profilert kort i kjedens drakt, benytter Resurs Bank et generisk scorekort fra Bisnode til kredittsjekk.

Ved kredittvurderingen integreres Bisnodes vurderingsmodeller med:
• Butikkjedens kredittpolicy.
• Informasjon fra kjedens reskontro.
• Opplysninger fra kredittsøkeren.

Får flere kunder uten økt risiko

– Vi samarbeider tett med Bisnode for å kunne utvikle scorekortet ytterligere, slik at vi kan si “ja” til enda flere kunder uten å øke vår risiko – og uten å øke belastningen på våre samarbeidspartnere i butikkene og kjedene, poengterer Andersson. – Dessuten er det viktig at frarådningsplikten overholdes for å ivareta kundenes sikkerhet og økonomiske situasjon.

Flere lønnsomme “ja”

– Mens vi tidligere måtte ha noen kunder til kontroll, er målsettingen nå å optimalisere “ja” og “nei”. Sagt på en annen måte: Vi vil minimere antall kjøpere som må vise lønnsslipp, avslutter Andreas Andersson i Resurs Bank.

Godt etablert i Sverige

Resurs Bank er etablert i Nydalen i Oslo og ser på Norge som neste steg i sin internasjonalisering. En nyhet er bankens eget kredittkort, Supreme Card Gold. Med omkring 130.000 brukere er Supreme Card Gold solid etablert på kortmarkedet i Sverige. Nå tas suksessen til Norge, hvor null kroner i årsgebyr, et fordelaktig bonusprogram og rentefri delbetaling inntil 6 måneder er noe av innholdet for kundene.

Ledende i salgsfinansiering

Resurs Bank er i dag markedsledende innen salgsfinansiering i Norden, med 350 tilknyttede kjeder og ca 25.000 butikker. Konseptet fins i alle nordiske land, og etter at banken i 2013 mottok MasterCard-lisens, kan banken nå levere et enda bredere utvalg av kortløsninger.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan få økt salg og mer fornøyde kunder, vennligst kontakt:

Janne Jansen, Key account manager i Bisnode. E-post: janne.jansen@bisnode.com
Mobil: +47 92 40 10 19.

Kontaktinformasjon Resurs Bank: Andreas Andersson, Country Manager Resurs Bank Norge. E-post: andreas.andersson@resursbank.no Mobil: +46 736 612 083.

Slik unngår du kunder som ikke betaler for seg

Få et godt tilbud på Norges beste kredittsjekk fra Bisnode – og unngå tap på dårlige betalere.

Motta våre nyeste blogginnlegg!