<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hillary for America: Denne kvinnen skal få Hillary Clinton inn i Det Hvite Hus

Hillary-Clinton-Bisnode-640x300.jpg

Som ansvarlig for Hillary Clintons kampanje ”Hillary for America”, skal superstrategen Shelly Porges (62) få den første kvinnelige amerikanske presidenten inn i Det hvite hus. Les hvordan det skal gjøres.

 

HC-640 Blir Hillary Clinton den første kvinnelige presidenten i USA?

Idéspruteren som snudde den amerikanske økonomien

Da den dengang 37-årige Shelly Porges hadde jobbet i Bank of America i tre år, ble blikkene plutselig vendt mot henne. Som markedssjef, idéspruter og innovatør var hun delaktig i en historisk endring i den amerikanske økonomien. Hennes tre endringsforslag til banken, som var i en dyp, økonomisk krise, bidro til at Bank of America gjorde den største selskapsomveltningen noensinne – uten statlig hjelp.

Rekruttert til Barack Obamas regjering

Dette ble starten til Shellys første, egne foretak. Etter å ha arbeidet som konsulent innenfor kommunikasjon, markedsføring og strategi mot banker, ble hun – etter Barack Obamas valgseier i 2008 – rekruttert til regjeringsstaben under daværende utenriksminister Hillary Clinton. Oppdraget var å lansere et initiativ for å fremme kvinners virksomhet internasjonalt. Oppdraget i dag er å samle inn én milliard dollar til Hillary Clintons presidentkampanje ”Hillary for America”. 

Shelly-Porges-Bisnode-200 Det blir ingen kvinnelig president i USA uten at Shelly Porges lykkes med sin kampanje.

Én milliard og engasjerte frivillige

– Kommunikasjonsarbeidet er alfa omega når man vil nå private bidragsytere, som deg og meg, sier Shelly. – En presidentvalgkampanje krever minst én milliard dollar, så økonomisk støtte er en viktig del, men det handler også om å finne engasjerte frivillige som hjelper oss med å spre budskapet vårt ut til folket.

Må vekke engasjement på grasrotnivå

Å møte mennesker er viktig. Strategisk handler det om å vekke engasjement på grasrotnivå. Førstegangsvelgerne er en spesielt viktig målgruppe, og hver gang Hillary medvirker på et arrangement kommer det alltid til nye velgere.

20.000 dollar i studielån, men ingen jobb

Førstegangsvelgerne er vår fremtid, og Hillary tar alltid deres spørsmål på alvor, forteller Shelly.
– Når de forteller om håpløsheten ved å ha 20.000 dollar i studielån, uten å ha en jobb å gå til, så er det tydelig et problem. Og det er disse problemene hun vil løse.

Ingen kampanjesuksess uten "The four fights"

Presidentkampanjen handler mye om å lansere en folkebevegelse, og for at dette skal bli virkelighet må Hillary kommunisere ”four fights”.

  1. Først må man sørge for å bli hørt av folk. Tenk deg Gangnam Style, den mest klikkede videoen på Youtube på ti år.
  2. Deretter gjelder det at folk forstår budskapet – eksempelvis Steve Jobs ”Think different”.
  3. Den tredje utfordringen er å beholde interessen hos velgerne, noe en gjør ved å overtale og overbevise folk til å følge Hillarys visjon akkurat som Dr. Kings ”I have a dream”.
  4. Den siste, viktige utfordringen er å få folk til å handle og å stemme på Hillary i presidentvalget, forteller Shelly.

Det vanskeligste: Få folk opp av sofaen

Å få folk til å handle er det vanskeligste med presidentvalget og ”Hillary for America”. Folk kan være entusiastiske og være med på satsingene, men å få folk opp av sofaen for å gå til stemmelokalet er en annen sak.

Å stemme på Obama krever kanskje mindre innsats

– Ved siden av å få folk engasjert, er det viktig å få følgere som aksepterer at de satsingene som Hillary vil gjøre, også innebærer konsekvenser på en annen måte. Å bestemme seg for fortsatt å satse på Obama, krever kanskje mindre innsats på annet hold. Dette gjelder det å være bevisst på, og å være tydelige mot velgerne.

 Dette er Bisnode: Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Økt salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder. Vi finner dem for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene.
Kunder: Lær å kjenne dine kunder bedre. Økt kundeinnsikt gir ofte økte inntekter.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs?
Kontaktdata: Har du korrekte, oppdaterte data på kundene dine?
Dialogmarkedsføring: Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Motta våre nyeste blogginnlegg!