<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Med eFaktura sparer du både fakturagebyr, miljøet og verdifull tid

– eFaktura rett i nettbanken er både sikrere og mer effektivt enn å sende papirfaktura i posten. Stadig flere av våre kunder benytter seg av vårt tilbud om å gå over til eFaktura, forteller Tina Knutsen Herlufsen, teamleder regnskap/kunde i Bisnode.

Gjør det først som sist

Send e-post til Tina.Herlufsen@bisnode.no eller kontakt henne på telefon 22 45 92 19, og din bedrift har tatt et viktig steg mot en enklere hverdag. Tina svarer på spørsmål og ordner det praktiske for deg med å gå over til eFaktura.

Langt sikrere

– Bisnode sender ut omkring 3.000 fakturaer i måneden, og eFaktura er en langt sikrere sendemåte enn tradisjonell postgang, understreker Tina Knutsen Herlufsen. – Dette er viktig både for sender og mottaker. Stat og kommuner er som kjent forlengst igang med eFaktura.

Bedre oversikt for kundene

Med eFaktura kan en bedrift sende fakturaer elektronisk til alle kunder som har nettbank, uavhengig av hvilken bank de bruker. Det gir reduserte kostnader og bedre betalingsinformasjon for bedriften, og enklere og mer oversiktlig regningsbetaling for kundene.

De fire p’ene

  1. Lavere kostnader hos leverandøren kommer kunden til gode.
  2. Å sende en eFaktura er langt rimeligere enn å sende en papirfaktura.
  3. eFaktura gir betydelige kostnadsbesparelser knyttet til de fire p’ene: Print, porto, pakking og papir.
  4. De administrative rutinene hos leverandøren blir i tillegg enklere.

God oversikt for mottaker

Som mottaker av en eFaktura er fordelene også åpenbare. Bunker med papir byttes ut med god oversikt på nettet, og regningen oppbevares i et fakturahotell i inntil ti år, avhengig av avtalen man har gjort med sin bank, slik at det er enkelt og trygt å ha kontroll over det man mottar.

Bidra til å spare 1,6 milliarder

eFaktura er effektivitet. Både sender og mottaker av eFaktura bidrar til miljøsatsingen, og man bidrar også til Regjeringens mål om å spare 1,6 milliarder kroner i løpet av en tiårsperiode ved å gå over fra print til elektronisk betaling.

Få tips om hvordan du kommer i gang

– I Bisnode har vi mange store kunder, men vi selger også våre produkter til mange små foretak. Erfaringsmessig henger enkeltpersonforetak noe etter når det gjelder eFaktura, sier Tina Knutsen Herlufsen og henviser til en enkel, informativ nettside: Les om eFaktura her.

Mer informasjon

Trenger du mer informasjon, vennligst kontakt Tina Knutsen Herlufsen. E-post: Tina.Herlufsen@bisnode.no Tlf: 22 45 92 19.

Hvem er Bisnode?

Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder. Vi finner de for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs?

Motta våre nyeste blogginnlegg!