<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prøv nyheten D&B Credit gratis i 30 dager og få bedre risikostyring på kundene dine

risk-management.jpg
Har du utenlandske kunder og leverandører? D&B Credit er et nytt verktøy for intelligent risikostyring med detaljerte kredittopplysninger om 250 millioner foretak i 220 land.

Hvordan ta bedre og raskere kredittrisiko-beslutninger?

Med oppdaterte data og riktig verktøy holder du den effektive kredittiden nede, dårlig gjeld under kontroll og pengestrømmen positiv.

START GRATIS PRØVE-PERIODE I DAG!

 

 

Din suksess er viktig for oss

Derfor introduserer vi D&B Credit, neste generasjons tilbud innen risikoinnsikt fra Dun & Bradstreet. Nå kan du ta beslutninger mer effektivt enn noen gang tidligere.

Med D&B Credit kan du:  

  1. Ta kredittbeslutninger med minimal risiko.
  2. Overvåke alle endringene i din internasjonale kundeportefølje.
  3. Administrere og segmentere kundeporteføljen din for å få innsikt du kan dele med hele organisasjonen.
  4. Få tilgang til dype analyser og ledende, globale data som gir deg det beste grunnlaget for å ta gode beslutninger.
  5. Få tilgang til 30.000 datakilder og 250 millioner foretak i vår database.
  6. Frigjøre tid du kan bruke på andre aktiviteter.

Administrer porteføljen din

Porteføljestyring er en viktig, men ofte oversett funksjon i et moderne finansteam. En tydelig oversikt over din portefølje vil hjelpe deg med å ta sentrale beslutninger. Det er her D&B Credit, neste generasjons løsning for risikoinnsikt, kommer inn i bildet.

D&B Credit gir deg et nøyaktig bilde av kundebasen din, slik at du enkelt kan:

  • Segmentere
  • Overvåke
  • Rapportere

D&B Credit gir deg kraften bak D&Bs data og analyse på en helt ny måte, med omfattende, intuitiv og dynamisk tilgang til vår kommersielle database – verdens største – i et brukervennlig og intuitivt grensesnitt.

Les også: Sikre lønnsomme kredittbeslutninger over hele verden

Se video: D&B Credit - Next-Generation Risk Intelligence

video-ny-knapp.jpg

Raskere, smartere avgjørelser

Timing er alt. Når du får vite om endringer i porteføljen din, er det viktig hva endringene er. Det er derfor kontinuerlig overvåking er så kritisk. Endringer skjer, og du må vite om det, slik at du kan håndtere risiko og kapitalisere på muligheter.

D&B Credit, Dun & Bradstreets neste generasjons løsning for risikoinnsikt, tilbyr automatisert porteføljeovervåking og varslinger som forteller deg når det skjer endringer i porteføljen din – slik at du raskt vet når du må handle.

Prøv gratis. Start i dag!

Tiden er inne for å prøve D&B Credit. Vi er sikre på at løsningen vil forenkle din hverdag og gi deg en mye bedre oversikt over dine internasjonale kunder, leverandører og partnere. Start din gratis 30-dagers prøveperiode idag. 

START GRATIS PRØVE-PERIODE I DAG!

 

.

Motta våre nyeste blogginnlegg!