<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skal kundene dine betale kontant eller få kreditt? Den bekymringen kan du nå bli kvitt

– Med den store kundetilgangen vi opplever nå, er et verktøy som SmartCheck midt i blinken for oss. Vi må daglig ta raske beslutninger om hvilke betalingsløsninger nye kunder skal tilbys, sier daglig leder Jonas Storm Halvorsen i profilselskapet Top-Print AS.

 

Jonas-Storm-Halvorsen-Top Print | Bisnode – SmartCheck gir en rask og god indikasjon på hvilken betalingsløsning som er best for begge parter, sier Jonas Storm Halvorsen i Top-Print.

Får øyeblikkelig svar med ny, enkel foretakssjekk

SmartCheck fra Bisnode inneholder en SmartScore som øyeblikkelig signaliserer ”Kvalifisert”, ”Kontroll” eller "Avslag" – med grønt, gult eller rødt signal.
– Dermed får vi en rask og god indikasjon på hvilken betalingsløsning som vil være den beste for å sikre begge parter, sier Storm Halvorsen.
– Rapportene i pdf-format legges på kundekortet, slik at alle i ettertid vet at det er gjort en vurdering av kunden.

Sikrer kundenes betalingsevne

– Med den store kundetilgangen ble det en utfordring for oss å sikre betalingsevnen til kundene. Derfor valgte vi å prøve SmartCheck, som virkelig har løst denne utfordringen for oss. Våre kunder med en positiv historikk får handle på kreditt, mens de som ikke har det, må betale direkte, forteller den daglige lederen i Top-Print.

økt-salg- Bisnode Norge Det er enkelt å finne nye kunder og øke salget med SmartCheck.

Med SmartCheck kan bedrifter:

• Finne nye, lønnsomme kunder
• Kredittsjekke kundene
• Og overvåke dem.

Flere bruksområder

– Så langt har vi benyttet SmartCheck til å kontrollere økonomien til nye og eksisterende kunder. At SmartCheck i tillegg kan hjelpe oss med å finne nye kunder, og med å overvåke de eksisterende, er jo en hyggelig bonus, kommenterer Jonas Storm Halvorsen.

Les også: Endelig et verktøy som lar deg finne nye kunder, kredittsjekke og overvåke – samtidig!

Ble Gaselle i 2012

Top-Print startet allerede i 1986 og er et av landets eldste profilselskaper. I 2012 fikk Top-Print tittelen Gasellebedrift, som en følge av dobling av omsetning, samt positivt resultat og vekst fire år på rad.

craft-top-print-klær Bisnode Top-Print bygger identiteten og merkevaren til sine kunder ved hjelp av profilklær, display og reklameartikler.

Top-Print blir til Norgesprofil

– Fra januar 2015 flytter virksomheten fra Asker til Son og tar navnet Norgesprofil, et selskap som i dag er heleiet av Top-Print. Virksomheten vil dermed i enda større grad ha ekspertise til å hjelpe kundene med å bygge identitet og merkevare – ved hjelp av profilklær, display-/reklameartikler og firmagaver, sier Jonas Storm Halvorsen, som fortsetter som daglig leder.

Top-Print AS ble startet i 1986 og er blant de eldste profilselskapene i Norge. Gründer Tom Edvardsen (bildet øverst) var med på å starte Top-Print og har drevet selskapet frem til 2011 da Jonas Storm Halvorsen kom inn for å satse friskt.

Kvalitetsbevisste nordmenn

Top-Print, som snart blir Norgesprofil, opplever ikke minst at bekledning er noe som ”ruller og går” som aldri før i et land med mye vær.
– Norske bedrifter er i en særklasse i Europa når det gjelder å være kvalitetsbevisste, og forsterker sine budskap med kvalitetsklær til de ansatte. Ikke minst pågangen som dette medfører gjør at vi trenger et verktøy som SmartCheck til å ta raske avgjørelser, konkluderer daglig leder Jonas Storm Halvorsen i Top-Print, som fra 2015 blir til Norgesprofil.

Se video av hvordan SmartCheck fungerer

Ønsker du mer informasjon om SmartCheck?

Hvem er Bisnode?

Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder.Vi finner dem for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene
Kunder: Lær å kjenne dine kunder bedre. Økt kundekunnskap er økt salg.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs?
Kontaktdata: Har du korrekte, oppdaterte data på kundene dine?
Dialogmarkedsføring: Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Motta våre nyeste blogginnlegg!