<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhet: Personsøk i SmartCheck – nå også med styre- og aksjonærinformasjon

Bisnodes prospekteringsverktøy SmartCheck lar deg prospektere, ta en forenklet kredittsjekk og kredittovervåke – alt i samme løsning. Men nå fokuserer Bisnodes Trude Seiffert på en ny funksjon i SmartCheck: Personsøk med masse ny, interessant informasjon.


Nå får du også aksjonærinformasjon

– Med personsøk i SmartCheck kan man ikke bare finne styre og daglig leder i et selskap. Man kan også finne hvilke andre verv daglig leder har – og hvem som er aksjonærer i selskapet, en funksjon som ikke er så vanlig i slike verktøy, forteller Trude Seiffert. – Den nye funksjonen inngår nå i SmartCheck-abonnementet.

Personsøk smartcheck Bisnode

Andre vinklinger

Navn, fødselsdato, relasjon i selskapet, firmainformasjon, adresse, omsetning, årsresultat, etc – alt dette inngår nå i SmartCheck personsøk.
– Den nye funksjonaliteten gir muligheter for andre vinklinger. Ved å søke på navn kan en få lister som kan eksporteres ut. Det kan også være interessant å se hvordan det går med de andre selskapene en spesifikk person har styreverv i. Når man har bruk for en fagperson, kan det være interessant å vite hvem som står bak foretaket, kommenterer Trude Seiffert.

SmartCheck er et allsidig verktøy:

  1. Prospecting – finn nye, lønnsomme kunder og øk salget.
  2. Overvåking – få varsel om endringer hos viktige kunder.
  3. Full konserninformasjon – gjør én konsernkunde til flere.
  4. Unngå tap på dårlige kunder med SmartScore kredittsjekk.

Slik fungerer SmartCheck. Se video:

Ønsker du mer informasjon om SmartCheck?

Send inn kontaktskjemaet – eller kontakt Martin Andersen i Bisnode. Tlf.: 22 45 92 44. E-post: martin.andersen@bisnode.no

yes

Jeg vil ha flere lønnsomme kunder – og økt salg. Kontakt meg og fortell mer om SmartCheck.

[contact-form-7 id="4267" title="Bisnode smartsjekk"]

Motta våre nyeste blogginnlegg!