<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lyst på flere lønnsomme kunder – og økt salg?

Enklere å finne nye kunder

Vanligvis tar det tid å finne nye kunder og øke salget, men ikke nå lenger. Med nye SmartCheck er de betalingsdyktige kundene bare noen tastetrykk unna. Du velger selv nye kunder ut fra blant annet sted, bransje, størrelse, omsetning og betalingsevne. Aldri har det vært enklere og raskere å finne nye kunder med sunn økonomi og god betalingsevne. NB: Tilbudspris i november!

6 grunner til å bruke salgsverktøyet SmartCheck:

  1. Finn nye, gode prospekter som betaler for seg
  2. Legg de inn i dine prospektlister
  3. Legg inn egne kommentarer om prospektene
  4. Kredittsjekk kunder
  5. Kredittovervåk kunder
  6. Nye kunder gir deg økt salg

Slik fungerer SmartCheck. Se video:

 

Jonas-Storm-Halvorsen-Top Print | Bisnode - I tillegg til å bestemme om kundene våre skal få kreditt eller ikke – så kan SmartCheck også skaffe oss nye, lønnsomme kunder, sier Jonas Storm Halvorsen, daglig leder i Top-Print.

Slik finner du nye, lønnsomme kunder

Legg inn de kriteriene du ønsker når du vil finne en gruppe nye, potensielle kunder. Du kan selektere på en rekke ulike elementer, som f.eks.: Bransje, omsetning, organisasjonsnummer, navn og adresse. Huk av de interessante og legg disse inn i en egen prospektliste. Du kan deretter fordele selskapene på lister som f.eks. ”Har snakket med”, ”Interessert” osv. Listene hentes enkelt opp ved behov.

Les også: – SmartCheck er midt i blinken for oss, sier Jonas Storm Halvorsen i Top-Print AS.

Kutt ut dårlige kunder, sats på de som betaler for seg

En nyutviklet SmartScore signaliserer øyeblikkelig ”Kvalifisert”, ”Kontroll” eller "Avslag" – med grønt, gult eller rødt signal. I løpet av sekunder vet du om en potensiell kunde er verd å satse på. SmartScore inneholder de viktigste elementene i Bisnodes kredittrapporter, med unntak av betalingserfaring. Ønsker du en fullstendig oversikt, er det enkelt å ta ut en kredittrapport med rating og eventuelle betalingsanmerkninger. 

Få varsel om viktige endringer hos dine kunder

SmartChecks overvåkingstjeneste varsler deg med en gang det skjer endringer hos dine kunder. Du får en e-post så fort en endring inntreffer, enten det gjelder nytt regnskap, nye betalingsanmerkninger eller endret kredittverdighet.

Les også: Skal kundene dine betale kontant eller få kreditt?

Alle ansatte har tilgang til samme informasjon

Med SmartCheck får alle i bedriften din tilgang til de samme rapportene og kredittovervåkingen – og kan selv legge inn kommentarer i rapportene, direkte på foretaksinformasjonen. Man kan enkelt markere potensielle kunder og prospekt, slik at alle i bedriften får god oversikt. Dette gjør at avdelinger som f.eks. økonomi, kreditt og salg, bør bruke SmartCheck for total kontroll. Når all dialog og historikk er synlig for alle i et selskap, effektiviseres samhandlingen og servicen mot kundene. Alle, både i salg, økonomi og ledelse, ser når en kunde for eksempel er lagt til overvåking. Dermed unngår man misforståelser og får en bedre styring.

Ønsker du mer informasjon om SmartCheck?

Send inn kontaktskjemaet – eller ring din kontaktperson i Bisnode. Du kan også kontakte Nabil El Mazari, som er salgssjef på SmartCheck i Bisnode. Tlf.: 400 85 404. E-post: Nabil.El.Mazari@bisnode.no

Hvem er Bisnode?

Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. Vi hjelper våre kunder med å redusere kredittap, samt finne nye, lønnsomme kunder.

Motta våre nyeste blogginnlegg!