<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kommuniser og selg til 25 millioner forbrukere – Bisnode har kontaktdataene

Som første leverandør tilbyr Bisnode en felles Nordisk løsning for vask, ajourhold og oppdatering av kontaktdata på forbrukere i Norden. Dermed kan du kommunisere med og selge til alle Nordiske forbrukere – med unntak av Island.

 

Gaute-og-Pål-250 Gaute Dahl og Pål Oscar Abrahamsen i Bisnode.

– Nordisk Personinformasjon fra Bisnode visker ut landegrensene i Norden og åpner døren til 25 millioner forbrukere, forteller Pål Oscar Abrahamsen i Bisnode. – Du får alt i én og samme integrasjon, tilpasset lovgivning og dataformat i de ulike landene.

Dette er Nordisk Personinformasjon:

  • Fire land i ett.
  • Kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
  • Én og samme leverandør.
  • Alltid pålitelig, oppdatert informasjon.
  • Ett grensesnitt, ett filformat.
  • Enkel integrasjon.
  • Raskt og enkelt.
  • Lavere administrative kostnader med korrekte data. 

Boks-til-blogg-nord-info-nyy

Utfordring å samordne

– Våre kunder har lenge etterspurt en samordnet løsning for persondata fra hele Norden: Transparente og kvalitetssikrede data, klare for import til eget system, fra én og samme leverandør, understreker Gaute Dahl i Bisnode. – Nettopp derfor har vi utviklet Nordisk Personinformasjon, som er en strømlinjeformet tjeneste med verifisert informasjon om innbyggerne i fire nordiske land, presentert i ett og samme enkle format.

Norden-n Kontaktdata på alle forbrukere i Sverige, Finland, Danmark og Norge samlet i en felles plattform og ett grensesnitt.

Hold din database oppdatert

Nordisk Personinformasjon sørger for at du alltid har tilgang til vasket og korrekt informasjon om forbrukere i hele Norden, i et format som passer dine systemer. Husk at omkring en fjerdedel endres hvert år i en gjennomsnittlig database. Derfor lønner det seg å få sin informasjon fra den kilden som oppdateres oftest. Resultatet er færre returer, billigere administrasjon, mindre tap og mer fornøyde kunder.

Ett grensesnitt = enkel integrasjon

Nordisk Personinformasjon tilbyr en felles webservice for hele Norden, lett å integrere med ditt nåværende system. Én integrasjon som åpner døren til fire nordiske land: Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Ett grensesnitt gjør det mye enklere, spesielt for bedrifter som opererer i to eller flere nordiske land, forklarer Gaute Dahl, som ser for seg at en slik felles oppslags-/registreringsløsning etter hvert vil kunne tilbys store deler av Europa.

Velkommen med ditt prosjekt!

– Ta gjerne kontakt med oss, sier Pål Oscar Abrahamsen og Gaute Dahl, som brenner etter å diskutere prosjekter som gjelder foretak i to eller flere nordiske land.

Én felles plattform og én integrasjon/ett grensesnitt for Norge, Sverige, Danmark og Finland – mot før fire integrasjoner, er et kjempeskritt fremover.

Vil du selge til 25 millioner forbrukere i Norden?

Vennligst kontakt Gaute Dahl eller Pål Oscar Abrahamsen i Bisnode, for mer informasjon.

Gaute Dahl, leder internasjonale forhold. E-post: gaute.dahl@bisnode.no Mobil: 45 00 44 60.
Pål Oscar Abrahamsen, rådgiver Datakvalitet og CRM. E-post: poa@bisnode.no Mobil: 93 42 87 51. 

Motta våre nyeste blogginnlegg!