<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gasellebedriften Mynewsdesk: Smil, latter, røde bukser og gode resultater

Gaselle i 2015: Det kan lønne seg å ha det gøy på jobben, med mye latter og å være litt smågal. Like, knallrøde bukser på kundearrangementer piffer opp stemningen. Men aller viktigst: Unge, ekstremt engasjerte medarbeidere som en klar suksessfaktor.

 

Mynewsdesk-Gaselle-2015-Bisnode Ekstremt engasjerte medarbeidere har gitt kraftig vekst for Mynewsdesk.

Nordens ledende PR-plattform

Det kan virke som en lekestue, men la deg ikke lure: PR-plattformen Mynewsdesk er Nordens ledende digitale kommunikasjons-plattform i en bransje som hadde behov for nye løsninger. Timingen var perfekt. Mynewdesk er nå lokalisert i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Tyskland og Singapore. I tillegg har Mynewdesk reselgere i flere land.

Kjente varemerker bruker Mynewsdesk

Over 5.000 varemerker, som Avinor, Ford, Reitangruppen, Telenor og Enova, bruker nyhetsrom på Mynewsdesk for å publisere og distribuere sine nyheter, øke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter. Mynewsdesk gir innsikt i hvem som leser innholdet, hvor mange som besøker nyhetsrommet, og hvor lenge de er der.

Fra selger til Country Manager

Henriette Sveen har studert i San Francisco og har jobbet i Mynewsdesk som selger, deretter teamleder – så salgsansvarlig i Norge – og nå Country Manager.
– Jeg tok over da den svenske sjefen dro tilbake til hjemlandet i 2012, forteller Henriette, Mynewsdesk-leder i Norge og fremdeles bare 29 år. Så er da også miljøet ungt, med et aldersspenn på 22 til 33 år. Og de er stolte over å være blant gasellebedriftene i 2015.

En gasellebedrift må ha:

  1. Levert godkjente regnskaper.
  2. Minst doblet omsetningen over fire år.
  3. Omsetning på over én million kroner første år.
  4. Positivt samlet driftsresultat.
  5. Unngått negativ vekst.
  6. Vært aksjeselskap. 
diplom gaselle 2015 Bisnode Kun 2.449 selskaper kan kalle seg en Gaselle-bedrift i 2015.

De røde buksene

…som er nevnt i overskriften på artikkelen – brukes på kunde-arrangementene. Og de er det mange av. Gratis for kundene til og med.
– Løsningene våre koster, men seminarer, kurs og andre faglige arrangementer er gratis for kundene. Fordi det er nyttig for begge parter. Vi liker å komme tett på kundene. Og da tar vi på oss de røde buksene våre, forteller en entusiastisk Henriette.

Samme eier som Dagens Næringsliv

Mynewsdesk inngår i NHST Media Group, som også inkluderer Dagens Næringsliv, Norges største næringslivsavis. Mynewsdesk ble startet av tre svenske gründere (Kristofer Björkman (journalist), Peter Ingman og David Wennergren) i 2003 og solgt til NHST Media Group i 2008.

Noe helt nytt

– Gründerne ville lage en plattform der journalistene selv kunne velge hvilken bransje de ønsket å følge, forteller Henriette Sveen. – Dette innebar at man kunne jobbe på mottakernes vilkår, noe som var helt nytt – en åpning som var forut for sin tid.

Suksessen fortsetter – 270.000 artikler er publisert

Mynewsdesk har fortsatt suksessen i 2015 etter et rekordår i 2014. Digitale og innovative PR-verktøy har til nå hjulpet over 60.000 kommunikatører over hele verden med å publisere 270.000 nyhetsartikler, blogginnlegg og pressemeldinger.

Om gasellekåringen

En gaselle kan være to ting: En smekker, spenstig og hurtig, liten antilope. Eller en raskt voksende, lønnsom norsk bedrift – som Mynewsdesk.

Gaseller fra 2003

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske gasellene i samarbeid med Bisnode. Det kåres en nasjonal vinner og vinnere i alle landets fylker. Gasellene beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapene for de fire siste årene.

Kan alle bli gaseller?

Nei. Konserner og holdingselskaper kan ikke bli gaseller. Offentlig finansierte virksomheter eller finansselskaper er ekskludert.

Hvorfor blir en bedrift ikke gaselle?

Det kan være flere årsaker til dette:

  • Alle gasellekriterier er ikke oppfylt, for eksempel at omsetningen falt ett av de fire siste årene.
  • Regnskapet er rapportert inn for sent til myndighetene og kom derfor ikke med i år.
  • Bedriften har organisert ny virksomhet i andre aksjeselskap, og den samlede aktiviteten vises derfor ikke i samme aksjeselskap.
  • Bedriften har slått seg sammen med en annen og viser derfor ikke samletall for hele fireårsperioden.

Gasellene er gode bedrifter å gjøre forretninger med. Hos Bisnode kan du kjøpe lister med informasjon om alle gasellene

For bestilling, vennligst send en e-post til denne adressen: Hakan.melin@bisnode.no

Les mer om Gasellene hos Dagens Næringsliv

Dette er årets Gasellevinner 2015

Dette er Bisnode: Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder. Vi finner dem for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene.
Kunder: Lær å kjenne dine kunder bedre. Økt kundekunnskap er økt salg.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs?
Kontaktdata: Har du korrekte, oppdaterte data på kundene dine?
Dialogmarkedsføring: Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Motta våre nyeste blogginnlegg!