<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Det er smart å bruke tiden riktig. Med SmartCheck autovarsling er dette mulig

mailto:ksb.no@bisnode.n

Én av mine store utfordringer som selger og salgsleder var at tiden jeg brukte til å forberede min salgshverdag, tok for mye av tiden jeg skulle bruke til å utføre selve salget.

Jeg hadde for stor fokus på PC-skjermen og for lite kvalitetstid med kundene – og også med selgerne, som trengte min oppfølging, råd og støtte.


Evald-250-n Evald Fjærgård, Bisnode.

Frigjør tid til mer salgsaktiviteter

Vi i Bisnode har som mål å bidra til at kundene våre tar bedre og smartere beslutninger. Lever du av å selge produkter eller tjenester, er det smart å bruke mye tid på salgsaktiviteter som gir penger i kassa – og som krever minst mulig etterarbeid.

All tid du kan frigjøre til salgsaktivitet øker produktiviteten og salget. All tid du kan sette av til å bruke på de mest innbringende samtalene eller møtene, er en god idé – det er min erfaring.

Bisnode SmartCheck er et markedsverktøy med funksjonalitet som er godt tilpasset aktive salgsavdelinger. Les mer om SmartCheck

Få varsling om mersalgsmuligheter

Personlig liker jeg å få servert salgsmulighetene rett på pulten, slik at jeg hele tiden slipper å lete etter den neste kunden som skal følges opp eller pleies. Det finnes en god del lett tilgjengelige tegn som kan gi hint om at det er lurt å plukke opp telefonen og ta en prat, booke et møte, invitere på seminar, middag eller andre ting. Eksempelvis at antall ansatte øker, økt omsetning, at ny daglig leder ansettes, at kunden flytter til et større og flottere lokale – bare for å nevne noe.

Med SmartCheck autovarsling kan du enkelt frigjøre tid og jobbe mer med lønnsomme salgsaktiviteter. Med SmartCheck autovarsling kan du enkelt frigjøre tid og jobbe mer med lønnsomme salgsaktiviteter.

Mer effektiv prospektering

Kunder kommer og går. Nye må skaffes for å kompensere for dem som forsvinner, og noen tar du inn for å kunne vokse. Jobben med å finne nye prospekter er kanskje ikke alltid en del av de hverdagslige rutinene, og dette blir dermed en oppgave som drar med seg mye dårlig samvittighet og hastverk.

Definer ansvarsområdene

Ulike selgere har ulike fokus. Noen har ansvaret for nyetablerte bedrifter, noen for bedrifter med mer enn 100 ansatte på Østlandet, og én har kanskje ansvaret for bedrifter i bygg og anlegg med omsetning over 50 millioner kroner. Når selgeren først har definert sitt ansvarsområde, er det også langt enklere å oppdage nye prospekter når de oppstår. Uten fordeling av ansvar blir det lett tilfeldighetene som råder.

Smarte beslutninger med SmartCheck

Bisnode har utviklet markedsverktøyet SmartCheck, som er et godt, tradisjonelt kundeselekteringsverktøy. Forskjellen er at vi har dratt funksjonaliteten lenger enn andre, tilsvarende verktøy i markedet. Autovarsling er en spesielt nyttig funksjon. Er du nysgjerrig på andre smarte funksjoner, er det bare å ta kontakt for en demonstrasjon og et godt tilbud.

TILBUD: Prøv SmartCheck Autovarsling GRATIS i en måned – helt uforpliktende

Klikk her og bestill Autovarsling – eller ring 91 83 95 06.

Les mer om SmartCheck

Dette innlegget er skrevet av Evald Fjærgård, produktsjef i Bisnode.

Dette er Bisnode

Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder. Vi finner dem for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene.
Kunder: Lær å kjenne dine kunder bedre. Økt kundekunnskap er økt salg.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs? 

Motta våre nyeste blogginnlegg!