<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nye, spennende foredragsholdere klare for Palma og Smarte Beslutninger

Fagprogrammet i Palma begynner å bli klart og vi har gleden av å informere om at tre nye foredragsholdere fra Eika og Mestergruppen nå er på plass.

Digitalisering i Eika skapte store gevinster

Hildegunn Winther, forretningsansvarlig kreditt i Eika Gruppen, skal fortelle oss om digitaliseringsprosessen som Eika har vært gjennom på kredittsiden.

Hildegunn-Winther-Eika-BisnodeFra svært tunge, manuelle og tidkrevende prosesser har Eika gjennom digitalisering klart å skape store effektiviseringsgevinster. Fokus på agile utvikling, og tilgang på gode data, har stått helt sentralt i denne endringsreisen.

Hildegunn vil også fortelle om videre planer og visjoner for fremtiden.

Les mer om konferansen Smarte Beslutninger og meld deg på

Derfor digitaliserer Mestergruppen hele virksomheten

Tove Holden og Glenn Gurrik fra Mestergruppen vil også dele sine spennende erfaringer med digitaliseringen i deres virksomhet.

Mestergruppen er et av Norges største konsern innen byggevarehandel og eiendomsutvikling. Nå satser selskapet på digitalisering av hele virksomheten. I Palma vil de  fortelle hvorfor de velger å gjøre dette.

NYHET: Nytt kredittbarometer er utviklet

En del av digitaliseringsreisen foregår i Kredittavdelingen der det er utviklet et eget kredittbarometer i samarbeid med Bisnode og BI Partner.

Her kombineres intern kundedata med Bisnodes data og makrostatistikk for å optimere risikostyring og kundeoppfølging.

MG-samlet

Store gevinster

Økt salg og lønnsomhet, effektivisering, større kundelojalitet, samt mer fornøyde kunder og ansatte, er sentrale brikker – og dette prosjektet skal vi få høre mer om i Palma.

Tove og Glenn vil også vise deg hvordan barometeret er bygget opp, og skal fortelle mer om denne prosessen i tillegg til hvordan de skal jobbe videre med dette i Mestergruppen. Tove og Glenn er henholdsvis kredittsjef og credit controller i Mestergruppen AS. 

Les også: Fra balansert til helhetlig målstyring: Nå kan du ta enda bedre og raskere beslutninger

Nettverksbygging og kompetanseheving i Palma

Smarte Beslutninger er en fantastisk arena for nettverksbygging og kompetanseheving.

Årets tema på Smarte Beslutninger

Årets tema på konferansen er Fremtidens virksomhet: Hvordan sikre vekst i morgendagens marked? Du vil få innblikk i hvordan andre virksomheter har rustet seg for fremtiden, konkrete råd for å lykkes og forbli relevant, samt hvorfor data og kundereisen vil stå helt sentralt fremover.

Bli med til Palma for læring og inspirasjon!

Les mer om konferansen Smarte Beslutninger og meld deg på

 

Foto: Eika/Mission/Shutterstock

Motta våre nyeste blogginnlegg!