<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vurderer du utenlandske kunder eller leverandører?

Å gjøre business utenfor landets grenser innebærer alltid en viss risiko. Med kredittsjekk fra Bisnode vet du alltid hvordan det står til med dine kunder og leverandører – uansett hvor i verden de befinner seg.

 

risk-200 Reduser risikoen med en kredittsjekk eller en landrapport.

Hong Kong, Sydney eller Gøteborg?

Vi leverer kredittopplysninger på foretak i hele 214 land over hele verden. Rapportene våre inneholder bl.a. vurdering av selskapets risiko og betalingsevne, økonomiske data og anbefalt kredittlimit.

Les også: 10 grunner til at norske foretak ikke satser globalt

Kredittsjekk i 214 land

Hvor detaljert en rapport er, avhenger av hvilket land selskapet er i. Vi tilbyr også kredittrapporter som kan brukes for mer dyptgående analyser for flere europeiske land.

Les også: 7 lønnsomme svar for deg som vil tjene maksimalt på dine utenlandske kunder 

handshake-200 Bisnode har nøkkelinformasjon om 230 millioner foretak.

Har du utenlandske kunder eller leverandører? Ønsker du å redusere risikoen?

.Vi har nøkkelinformasjon om 230 millioner foretak i 214 land. Dette er informasjonen du trenger for å sikre deg mot tap på utenlandske kunder og leverandører. I tillegg har vi Country Insight-rapporter på hvert land som gir deg oversikt over økonomiske, politiske og handelsmessige forhold i et land.

Kontakt oss her. 

Motta våre nyeste blogginnlegg!