<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meld deg på AdTech Programmatisk 2019!

13. juni er årets høydepunkt for markedsførere som jobber med programmatiske mediekjøp. På programmet stå blant annet en AdTalk-debatt om: Hvordan levere den ultimate personalisering samtidig som valg og spontanitet opprettholdes?

Gratis adgang

Som leser av dette Nyhetsbrevet får du gratis adgang til AdTech Programmatisk Tilbudet gjelder til og med 7. juni.  Skriv «Invitert av Bisnode» i emnefeltet ved påmelding.  

Aktuelle temaer på AdTech 13. juni på Latter:

  1.   Hva er den optimale personaliseringen for merkevarer og kunder?
  2.   Market of one: Hvordan lage strategier som gjør at hver interaksjon føles helt individualisert?
  3.   Delikat balanse: Hvordan sikre riktig mengde tilpassing og valg?
  4.   Kan for mye personalisering begrense potensialet for tilfeldige kjøp?
  5.   Hvordan unngå farene ved "creepy" personalisering?

Programmatisk er for mange fortsatt et uoversiktlig marked og noen opplever det som en storm i ukjent farvann med sviktende navigasjonsutstyr.

På ADTECH Programmatisk sørger vi for at du som annonsør kommer på rett kurs og trygt i havn. Vi belyser utfordringer, fordeler, tips, case og mye mer. ANFO er arrangør av seminaret.

Mer enn 300 er allerede påmeldt – heng med du også!

PÅMELDING: MELD DEG PÅ HER

PROGRAM: LES MER 

ANFO-og-Bisnode-samarbeidBisnode er partner med ANFO som arrangerer dette seminaret. Derfor kan vi tilby deg gratis adgang til AdTech Programmatisk. Det er begrenset med plasser. 

Viktig arena

ANFO er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. Et partnersamarbeid med ANFO er veldig relevant for Bisnode ettersom dette åpner opp for nye arenaer og nettverk der vi kan komme i dialog med viktige annonsører og markedsførere.

ANFO har ca. 200 medlemsbedrifter som representerer flere hundre merkevarer i Norge. Bisnode ønsker et tett samarbeid med ANFO gjennom deltagelse og bidrag på flere av deres konferanser i tillegg til at vi kan nyttiggjøre oss av hverandres kompetanse og ressurser fremover.

Bildet: Jan Morten Drange, ANFO og Liv Anne Holst, Bisnode.

Motta våre nyeste blogginnlegg!