<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mascot har nesten ikke tap på sine kunder

Mascot har fullstendig orden på sine kredittprosesser, noe som fører til at virksomheten stort sett ikke har tap på sine debitorer.

Bertel Spejlborg– D&B Credit er vårt verktøy i hele kredittprosessen, og vi bruker spesielt løsningen til å gå i dybden med regnskapstall og endringer i kredittstatus.

Vi bruker også recommended credit limit til å vurdere hvilken kredittgrense vi kan gi kunden, sier Bertel Spejlborg i Mascot (bildet).

Dette er Mascot International

Mascot er en dansk virksomhet med en skandinavisk holdning og som eksporterer til det meste av verden. Medarbeiderne jobber i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre land – med én og samme misjon: Å utvikle, produsere, markedsføre og selge verdens beste arbeidstøy og sikkerhetsfottøy. Ambisjonene er store, og derfor er høy kvalitet helt avgjørende.

Mascot cover bilde

Vi jakter allltid på Best Practices

Derfor preges virksomhetskulturen av et energisk engasjement og en løsningsorientert fleksibilitet, som kommer kundene til gode. En avgørende del af strategien er nemlig testing og kontroll av metoder, produkter og leverandører. Derfor har Mascot i de siste årene brukt slagordet TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en avgjørende arbeidsstrategi.

Les også: Swisslog er veldig fornøyd med D&B Credit

Prøv gratis!

D&B Credit er neste generasjons plattform for kreditthåndtering og risikostyring. Er din virksomhet klar for å ta det neste store steget? Prøv D&B Credit gratis i 30 dager!

New call-to-actionLes også: Redusér risikoen for kredittap – og grip nye muligheter med D&B Credit

Les også: D&B Credit er neste generasjons plattform for kreditthåndtering og risikostyring

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!