<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suksessformel: Artisti har løsningene, Bisnode de smarte dataene

– I dialogmarkedsføring oppnår en høy respons ved å selektere riktig, men det er de viktige detaljene som gjør susen, sier seniorrådgiver Per André Dahle i Artisti Dialog AS. Idé/kreativt arbeid, grafisk utforming, teknisk løsning, pakking/utsendelse – og også prosjektledelse. Detaljene avgjør responsen. Foto: Svein-Egil Jørgensen og Per André Dahle (høyre).


dialog-250 1:1 kommunikasjon direkte mot beslutningstaker er ofte et effektivt virkemiddel.

Forskjeller som fenger

I en kampanje for Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) i 2014 gjorde begrepet hjertenisse forskjellen i form av økt respons.
– Dette visste vi på forhånd. Ved å forske i detaljene og å teste ulike varianter, eksempelvis hva som bør ligge i en konvolutt som sendes ut før jul, kan vi øke responsen betydelig, sier Per André Dahle.

Les også: Hjertesyke barn fikk hjelp

En viktig kunde for Bisnode

– Artisti jobber tett med Bisnode og vår produksjonsavdeling i Grimstad og er en viktig kunde for Bisnode, poengterer daglig leder Tom Maurud i Bisnode Campaign. – Artisti leverer gode løsninger til sine kunder, basert på smarte data fra Bisnode. I kombinasjon med Artistis kreativitet gir dette Artisti-kundene høy respons og godt salg.

Viktigst: Målbare resultater

Det viktigste i all markedskommunikasjon er målbare resultater. Derfor er 1:1 kommunikasjon direkte mot beslutningstaker et effektivt virkemiddel, enten man henvender seg til privatmarkedet eller b2b-markedet.

Tom-Maurud-250-n Tom Maurud, daglig leder i Bisnode Campaign.

Behersker en krevende disiplin

– Få spesialbyråer behersker denne krevende disiplinen bedre enn Artisti Dialog, mener Tom Maurud i Bisnode. – Med flere av bransjens beste utøvere og omfattende erfaring i faget, utvikler vi i samarbeid resultatsterke og kostnadseffektive løsninger innen alle kanaler – fra analog DM til digitale media.

Les også: – Kundelojaliteten er død

Rendyrking = Lønnsomhet for kundene

– Vi rendyrker faget og skaper god lønnsomhet for våre kunder, understreker daglig leder Svein-Egil Jørgensen i Artisti Dialog. – Vi konsentrerer oss om forbrukermarkedet og er tunge på dialogmarkedsføring, også digitalt. Vårt system for utvikling og drift av nettbutikker gjør at vi kan realisere nettbutikk for kunder raskt og rimelig.

Kort sagt: Smarte data fra Bisnode og kreative løsninger fra Artisti gjør at kundene får helhetlige, gode løsninger som fungerer. Resultat: Høy respons og godt salg.

Artisti Dialog er et selskap i Artisti–gruppen

Artisti-gruppen er et fullservice markedsføringsselskap med erfaring og kompetanse for leveranse av tjenester i hele kundens verdikjede. Gruppen av selskaper har ca 300 ansatte og omsatte i 2014 for 296 millioner kroner innenfor følgende produkt- og tjenesteområder:
• Profil, gaveartikler og markedsføringsprodukter.
• Konsulent- og byråvirksomhet, CRM og dialogmarkedsføring.
• Kundeservice, telemarketing og callsenter.
• e-handel.
• Logistikk, varehotell og ERP (distansehandelshåndtering).

Mer informasjon: www.artisti.no

Vil du vite mer om effektiv dialogmarkedsføring?

Vennligst kontakt Tom Maurud i Bisnode. Mobil: 99 09 89 74, tlf.: 22 45 90 00 og e-post: tom.maurud@bisnode.no

Les også: Dataanalyse: Den nye måten å forstå kundene dine på

Dette er Bisnode:

Bisnode er Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon. I Norge er vi 250 personer som hjelper foretak med å øke lønnsomheten.

Dette er noe av det Bisnode kan hjelpe deg med:

Salg: Bruk tiden på betalingsdyktige kunder. Vi finner dem for deg.
Lønnsomhet: Finn nye, lønnsomme kunder.
Unngå tap: Kredittsjekk kundene.
Kunder: Lær å kjenne dine kunder bedre. Økt kundekunnskap er økt salg.
Sjekk leverandørene: Er de pålitelige?
Nye leverandører: Vi finner de solide.
Konkurrentanalyse: Sjekk hvordan dine konkurrenter gjør det.
Verifisering: Vi kan identifisere og bekrefte identiteten til alle dine kunder.
Rating: Hvem er i ferd med å gå konkurs?
Kontaktdata: Har du korrekte, oppdaterte data på kundene dine?
Dialogmarkedsføring: Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Motta våre nyeste blogginnlegg!