<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar: Lær om datadrevet markedsføring av de beste i Norden

Vi byr vi på suksesshistorier, ekspertinnsikt og praktisk bruk av datadrevet markedsføring. Lær av de beste i klassen; Vipps, Elkjøp, Storytel og Nilfisk – og få de riktige verktøyene for å maksimere din digitale vekst.

Meld deg på her

Det er en solid talerliste med profiler som representerer sterke merkevarer og erfaring med å jobbe datadrevet. I løpet av webinaret dykker vi ned i flere sentrale temaer:

  • Skandinaviske bransjeledere deler innsikt om hvordan du kan dra nytte av dataene dine og hvorfor det er avgjørende å være relevant for markedet de kommende årene.
  • Vi får høre hvordan du kan fortsette å gjøre smarte markedsføringsinvesteringer i møte med Covid-19, samt litt praktisk erfaring om hvordan du finner flere potensielle kunder.
  • I tillegg skal vi lære hvordan du gjennom data og analyse kan teste forskjellige hypoteser for å identifisere mulighetene som gir størst avkastning.

Foredragsholdere Webinar- Lær om datadrevet markedsføring av de beste i Norden-1PROGRAM:

Velkommen

Liv Anne Holst, Head of Marketing & Communications Norway i Bisnode.

Fortid, nåtid og fremtid for Elkjøps datareise

Therese Pettersen, Product Owner for Customer Life Cycle and Marketing i Elkjøp

Therese skal snakke om datakvalitet og kundereise, både i fortiden, nåtiden og fremtiden.

Med mer enn seks års erfaring med eCommerce og CRM, jobber Therese Pettersen nå for den største elektrokjeden i Norden. Hun har rollen som Product Owner for Customer Life Cycle and Marketing – og hele kundereisen.

Therese leder selskapet gjennom en transformasjon for å sikre en sømløs kundereise i Elkjøp, der både CRM og kundedata har vært viktige nøkkelressurser i implementering og utrulling av SAP Marketing Cloud.

Elkjøp er på en spennende reise for å bli mer datadrevet.  Therese vil forklare hvor Elkjøp startet, deres strategi, hvilke steg de har tatt på veien – og hvilke resultater det har gitt. Hun vil også dele noen planer for hvordan de skal jobbe videre med å bli mer datadrevet, og røpe noen av deres ambisjoner for framtida. 

When we bet, we win

Hanne Norstrøm-Ness, Markedsdirektør i Vipps

– Vi er ydmyke for posisjonen vi har i folks hverdagsliv, både som betalingsmetode og med vår sterke ID, sier Hanne.

Målet er klart:
– Vår misjon er at vi alltid skal fokusere på å gjøre hverdagsutfordringer enklere for flest mulig. Alt handler om forenkling. På seminaret om datadrevet markedsføring vil snakke om våre ambisjoner; «outsmart instead of outrun». Dette er et av våre prinsipper for å utvikle oss og vokse videre. Når vi forplikter oss til en utfordring, vinner vi. Vi mikser nysgjerrighet og sterke merkevarer med innsiktsfull teknologi, og legger til en dose magi i alt vi gjør og utvikler. Hanne deler mer av oppskriften til suksess på webinaret.

Hanne ble også kåret til Årets Foredragsholder (hos ANFO, Annonsørforeningen) i 2019. 

Akkurat nå er 8 av 10 nordmenn jevnlige brukere av Vipps. Det er også en av de best likte merkevarene i Norge. Hanne har vært en del av Vipps-eventyret de fire siste årene – nå deler hun erfaringer med stor nytteverdi.

Experimentation is everything

Josefin Gullbrandsson, Global Digital Growth Manager & Experimentation Lead i Storytel 

Josefin jobber med eksperimentering, vekst og smidig markedsføring i Storytel, og fokuserer for tiden på å bygge og utvide den globale eksperimentmotoren i organisasjonen. De siste fem årene har Josefin jobbet med vekstmarkedsføring, brukeropplevelse og A/B-testing, noe som har ført til verdifull innsikt i hvorfor testing er den eneste veien videre, og hvordan små optimaliseringer kan føre til store gevinster hvis det gjøres riktig.

I denne økten lærer du viktigheten av eksperimentering og testing, hvorfor det er nøkkelen til suksess og hvordan Storytel har bygget og vokst sin eksperimentmotor det siste året.

Utnytt data i de neste hundre årene med innovasjon 

Tal-Anna Szlenski, Project Manager & Content Strategist, Europe & Pacific i Nilfisk

Nilfisk har 114 år med innovasjon på baken, og en strategi som aktivt søker å drive innovasjon videre.

Tal deler sin innsikt om hvordan innsamling av data, struktur, analyse og utnyttelse av kundedata er en avgjørende komponent i Nilfisk sin strategi, og hvordan denne prosessen handler like mye om å kjenne kundene sine , som å kjenne egen virksomhet. Tal har vært i Nilfisk i to år, der hun har vært en viktig pådriver for å implementere Customer Master Data. Hun har introdusert datastandarder og prosesser i en kompleks virksomhet som spenner seg over hele verden. Det har ført til økt rapportering, mer planlegging og bedre markedsføringsevner. Nå er hun fokusert på å identifisere nye områder der data kan brukes, og videre systematisering for markedsføring og kommersiell bruk, med vekt på Europa og Stillehavsregionen.

DATADREVNE KOLLEGAER?

Har du kollegaer som jobber med datadrevet markedsføring – og som kan ha nytte av dette seminaret? Videresend gjerne denne e-posten til dem.

TID OG STED:

Pris: Gratis
Språk: Engelsk
Dato: 17. september
Tid: 10.00-11.00

Meld deg på webinaret i dag. 

 

Meld deg på her

Motta våre nyeste blogginnlegg!