<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kredittfaglig utdanning: Perfekt for deg som jobber med kreditt og inndriving av fordringer

I usikre tider som nå er det ekstra viktig å tilpasse kredittpolitikken til endrede omgivelser. Å ha kompetente medarbeidere på kredittområdet vil derfor kunne bety en avgjørende forskjell i tiden som kommer.

Eneste formelle grunnutdanning

– Kredittfaglig utdanning er det eneste formelle tilbudet på grunnutdanning innen kredittstyring, med eksamensbevis, forteller Per Einar Ruud, fagansvarlig kreditt i Bisnode Analytics og styremedlem i Norsk Kredittforum. Utdanningen er et samarbeid mellom Lindorff, Bisnode og Norsk Kredittforum.

Fremmer kunnskap og forståelse

Norsk Kredittforum er en uavhengig interesseorganisasjon med medlemmer fra norsk næringsliv, bank, finans og offentlig administrasjon, som har som mål å fremme kunnskap og forståelse for kredittfaget.

Skreddersydd utdanning

– Denne utdanningen er laget av bransjen selv og er dermed skreddersydd for alle som jobber med kreditt og inndriving av fordringer, poengterer Per Einar Ruud. – Optimal administrasjon av kreditter og fordringer gir positive effekter for kontantstrøm og lønnsomhet i enhver virksomhet.

Kredittfaglig utdanning består av følgende moduler:

  1. Kredittvurdering og kredittsikring
  2. Praktisk regnskapsanalyse
  3. Juridiske emner innen kredittfaglig utdanning del I
  4. Juridiske emner innen kredittfaglig utdanning del II
  5. Avsluttende skriftlig eksamen (frivillig)

Rabatt ved påmelding før 10. desember

– Nytt av året er at vi vil kjøre alle de 4 kursmodulene, inkludert avsluttende eksamen, i vårsemesteret 2016, opplyser Per Einar Ruud. – Melder man seg på hele kurspakken innen 10. desember i år, tilbyr vi en rabatt på kr 2.000 (Ordinær pris kr 29.000).

Kurspakken inkluderer:

4 kursmoduler, forkurs regnskapsanalyse, oppgavegjennomgangsdag og én dags eksamen – som fører frem til eksamensbevis for fullført grunnutdanning innenfor kredittfaget.

Kr. 3.000 i rabatt for hver 3. deltaker

Ved påmelding av 3 eller flere deltakere fra samme bedrift, gis det en rabatt på kr 3.000 for deltaker 3 osv.

Synlige resultater

– Resultatene til en dyktig kredittmedarbeider er synlige direkte på resultatet. Kredittfaglig utdanning er derfor et meget godt tilbud til alle som ønsker å styrke sine kredittfaglige kunnskaper og ferdigheter – og til bedriften, konkluderer Per Einar Ruud i Bisnode.

Kursstart 27. januar – meld deg på i dag og få rabatt!

For nærmere presentasjon av Kredittfaglig Utdanning, gå inn på hjemmesiden til Norsk Kredittforum, www.kredittforum.no. Du kan også kontakte Per Einar Ruud, mobil 924 01 004 eller e-post: per.einar.ruud@bisnode.no Påmelding sendes til: post@kredittforum.no

Les mer her: Kredittfaglig utdanning 2016

Kurssted: Lindorff, Hoffsveien 70B, Smestad, Oslo. 

Motta våre nyeste blogginnlegg!