<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nå er skatteligningen for 2013 integrert i Bisnode-produktene

Ferske tall gir som kjent enda bedre grunnlag for korrekte beslutninger, og skatteligningen for 2013 er pr. 26. juni lest inn i våre databaser. Tallene er nå integrert i alle våre produkter.


Må ha saklig grunn

– Ligningen vil som før være offentlig tilgjengelig via en rekke nettsteder, mens man som kjent må ha en saklig grunn for å få tilgang til ligningen hos oss, opplyser datakvalitetsansvarlig Tore Lia i Bisnode.

ligning-ny-2013

3,4 millioner ligninger

Antall ligninger pr. 26. juni 2014 var 3,406 millioner, dette er 73 prosent av alle leverte ligninger. Dette er en økning på ca 7 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

Les også: Er du kredittverdig? Kredittsjekk deg selv.

Næringsdrivende og ENK i oktober

De fleste næringsdrivende og enkeltpersonsforetak får ligningen i oktober.

Personligningen innvirker på ENK

Skatteligningen av personer innvirker på vurderingen av enkeltpersonforetak, fordi innehaveren har det fulle og hele økonomiske ansvaret for virksomhetens forpliktelser. Det skilles ikke mellom personens private og næringsrettslige ansvar.

Stor betydning for Bisnode-kundene

– Skatteligningen er et informasjonselement i personopplysningen som er av stor betydning for våre kunder, enten den blir brukt som et frittstående element eller som en variabel i våre scorekort, understreker Tore Lia i Bisnode. – Denne informasjonen er av avgjørende betydning for om Bisnode-kundene sier ”ja” eller ”nei” til å gi privatpersoner kreditt.

Vil du ha tilgang til de nye ligningstallene for 2013?

Vennligst send en e-post til: ksb.no@bisnode.no eller ring 22 45 93 34.

Er du lei kunder som ikke betaler for seg?

Få et godt tilbud på Norges beste kredittsjekk fra Bisnode – og unngå tap på dårlige betalere.

Motta våre nyeste blogginnlegg!