<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ligningstallene 2014 for 3,4 millioner nordmenn er nå tilgjengelige

Ligningstallene for 2014 er nå tilgjengelige i Bisnode-produktene. Tallene omfatter ca 3,4 millioner personer, eller ca 80 prosent av alle skatteytere. Resten kommer i høst.

 

skatt-dame-250 Skatteligningen for 2014 er nå integrert i Bisnode-produktene.

Næringsdrivende senere

De Bisnode har fått tallene for nå, er skatteytere med forenklet selvangivelse. Tallene for personer som driver næringsvirksomhet eller har andre forhold som krever mer omfattende behandling, vil først bli tilgjengelig senere i år – de fleste i oktober.

Skatteligningen for 2014 er nå integrert i Bisnode-produktene

Ferske tall gir som kjent enda bedre grunnlag for korrekte beslutninger, og skatteligningen for 2014 er pr. 23. juni lest inn i Bisnodes databaser. Tallene er nå integrert i alle produkter.

Må ha saklig grunn

– Ligningen vil som før være offentlig tilgjengelig via en rekke nettsteder, mens man som kjent må ha en saklig grunn for å få tilgang til ligningen hos oss, opplyser datakvalitetsansvarlig Tore Lia i Bisnode.

Næringsdrivende og ENK i oktober

De fleste næringsdrivende og enkeltpersonforetak får ligningen i oktober.

Personligningen innvirker på ENK

Skatteligningen av personer innvirker på vurderingen av enkeltpersonforetak, fordi innehaveren har det fulle og hele økonomiske ansvaret for virksomhetens forpliktelser. Det skilles ikke mellom personens private og næringsrettslige ansvar.

Stor betydning for Bisnode-kundene

– Skatteligningen er et informasjonselement i personopplysningen som er av stor betydning for våre kunder, enten den blir brukt som et frittstående element eller som en variabel i våre scorekort, understreker Tore Lia i Bisnode. – Denne informasjonen er av avgjørende betydning for om Bisnode-kundene sier ”ja” eller ”nei” til å gi privatpersoner kreditt.

Vil du ha tilgang til de nye ligningstallene for 2014?

Vennligst send en e-post til: ksb.no@bisnode.no eller ring 22 45 93 34.

Er du lei kunder som ikke betaler for seg?

Få et godt tilbud på Norges beste kredittsjekk fra Bisnode – og unngå tap på dårlige betalere. 

Motta våre nyeste blogginnlegg!