<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Seminar: 4 år med Trump. Hva nå USA?

Trump-hva-nå-usa-bisnodeDen 6. desember inviterer Bisnode til seminar og Global Workshop – med Donald Trump og utviklingen i verdensøkonomien som tema. Meld deg på og bli oppdatert.

trump-pence-donald-bisnode-usaHer er noen av spørsmålene du vil få svar på:

  1. Hvordan var situasjonen før presidentvalget i USA?

  2. Hvilke konsekvenser vil valget av Trump få for utviklingen i verdensøkonomien generelt og norsk industri spesielt?
  3. Hva skal til for at USA med Trump lykkes?
  4. Hvorfor stemte amerikanerne på Trump?
  5. Hvordan fungerer The American Business Culture?
FOREDRAG 1: Foredragsholder med stor innsikt

Drew Rodgers er seminarets første foredragsholder. Han har holdt foredrag ved fire amerikanske høyskoler og universiteter, i tillegg til BI og Høyskolen i Oslo og Akershus. Rodgers er tidligere amerikansk statsborger, men har bodd i Norge i nesten 40 år.

Drew-Rodgers-Bisnode-Trump-USA

Sterkt politisk engasjert

Rodgers har også undervist i American studies ved alle disse universitetene. Han har publisert 8 lærebøker – to av dem gjennom det velansette Cambridge University Press.

Drew Rodgers er en sterkt politisk engasjert person og har en blogg hvor amerikansk politikk er hovedtema. Han er kjent for sitt glødende engasjement i foredragene i forkant av de amerikanske valgene – og i høst var scenen satt for et spennende valg utenom det vanlige.

Svein-Berg-Innovasjon-Norge-200.jpg

FOREDRAG 2: Ny foredragsholder til Global Workshop

Svein Berg er ny foredragsholder på årets siste Globale Workshop. Berg begynte i Innovation Norge i 2006, og er idag Regional Director for Sør- og Nord-Amerika. Berg har bodd lenge i USA og sett utviklingen i det amerikanske samfunnet.

En nordmanns observasjoner i USA: Hvorfor stemte amerikanerne på Trump?

Berg vil fokusere på valgkampen – før og etter – og forklare hva Innovasjon Norge ser kan komme ut av denne situasjonen vi er i nå.

Foredrag og diskusjon

Vi legger opp til et dynamisk foredrag og inviterer samtidig til panel- og plenumsdiskusjon etter presentasjonen. Informer oss gjerne i forkant hvis du har spesifikke problemstillinger eller forslag til løsninger du ønsker å diskutere.

Erfaringsutvikling og nettverksbygging

Bisnode D&B ønsker med Global Workshop å samle virksomheter med internasjonalt fokus til erfaringsutveksling innen globale emner. Ved å dele kunnskap utvikler vi oss selv faglig, samtidig som vi bygger et stort nettverk.

Bjørvika-konferansesenter-Bisnode-Trump-workshop

Tid og sted

Tid: Tirsdag 6. desember 2016. Registrering fra kl. 12.30.
Global workshop: Kl. 13.00 -16.00.
Sted: Bjørvika konferansesenter/Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, Oslo.

Meld deg på "Trump-seminaret" idag!

Påmeldingsfristen er 30. november 2016. NB! Bindende påmelding. Avlysninger etter 30. november og deltakere som er påmeldt, men ikke møter, faktureres med kr. 250,-. Pris: Arrangementet er gratis.


 

President-info…som få trodde på!

Donald John Trump er en amerikansk forretningsmann og republikansk politiker. Han ble under presidentvalget i USA i 2016 valgt til landets 45. president for det republikanske partiet og vil tiltre 20. januar 2017. Født: 14. juni 1946, Queens, New York, USA. Høyde: 1,9 m. Nettoformue: 3,7 milliarder USD (2016). Kilde: Wikipedia.

 

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!