<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Flere nye, spennende foredragsholdere til Athen og konferansen Smarte Beslutninger

konferanse-athen

Til konferansen Smarte Beslutninger 2018 har vi håndplukket et sterkt lag av foredragsholdere for å gjøre deg bedre rustet i møte med fremtidens utfordringer. Kort sagt vil konferansen gi deg påfyllet som trengs for å ta lønnsomme beslutninger. Konferansen holdes i Athen 13.-16. september.

Fire nye foredragsholdere til Athen:

  1. Thang Manh Tran, Vipps.
  2. Paul Haugvik, Circle K.
  3. Tore Vogt, Telenor.
  4. Anders Indset, Forretningsfilosof.

thang-Vipps

1. Historien om Vipps og hvordan skape konkurransekraft

Thang Manh Tran, Vipps.
Thang vil fortelle historien om Vipps, og hvordan de har arbeidet for å skape konkurransekraft i den digitale verden. Han setter også fokus på hvordan PSD2 og andre drivere vil påvirke morgendagen. 

Thang Manh Tran er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. De siste 10 årene har han jobbet med digital produktutvikling med blant annet Wimp (dagens Tidal), NSB-appen og i senere tid i Vipps. I Vipps jobber han som Chief Product Officer og i det nye, fusjonerte selskapet skal han lede forretningsutviklingen.  

Les mer om Smarte Beslutninger og meld deg på

Pål-Circle-K

2. Sammenhengen mellom økt salg og kredittrisiko 

Paul Haugvik, Circle K.
Et omfattende samarbeid mellom salgsapparatet og kredittavdelingen i Circle K og Bisnode hadde et klart mål: Å bygge en ny og bedre beslutningsmodell for å kunne si ja til flere kunder. Pål Haugvik vil fortelle om prosjektet og hva som var suksesskriteriene.

Pål Haugvik er senior Credit Specialist i Circle K. Han har lang erfaring fra blant annet Circle K der han har jobbet mye med både finans, økonomi og kreditt. Av utdannelse har han Master i Business Administration fra Bournemouth University i England.

Tore-Vogt

3. Fra nulltaps-visjon til lønnsomhetsstrategi

Tore Vogt, Telenor.
Tore Vogt er en av Norges mest erfarne på kreditt. Han har lang fartstid fra Lindorff, har jobbet som kredittsjef i Telia, og til sist i Telenor Bedrift, da både for Norge Sverige og Danmark.

Tore er utdannet fra Blindern i realfag innenfor geofysikk, samt videreutdannelse fra Norges Handelshøyskole sin kursvirksomhet i Oslo. I tillegg har han også en historie som toppidrettsutøver, han har blant annet svart belte i Judo og har vært Norgesmester i både roing og judo.

Tore beskrives som innovativ og målrettet, og det sier vel sitt at han er en av de eneste i Telenor som har måttet jobbet frem til ordinær pensjonsalder. Han sier om seg selv at han i strategisk sammenheng liker å se på forretningen i fugleperspektiv og med et sterkt fokus på tall. Med dette har Tore endret kreditt i Telenor til at kreditt fremmer vekstmål på salg.
Tore skal fortelle om denne reisen og om hvordan Telenor har endret sin kredittstrategi fra å fokusere på null tap til å fokusere på lønnsomhet.

Påmelding til Smarte Beslutninger 2018

 

Anders-Indset


4. Digital tankegang

Anders Indset, Forretningsfilosof.
Anders Indset som er bosatt i Frankfurt er en inspirerende og velkjent foredragsholder og foreleser i mange Europeiske land. Han er en av verdens ledende forretningsfilosofer og gir nye perspektiver på hvordan vi tenker. Ved å bygge bro mellom fortidens filosofi og morgendagens teknologi og vitenskap, viser han hvordan ledere kan takle det 21. århundre.

Anders snakker om at vi ikke står i en digital transformasjon ettersom endringen er permanent. Man må finne en digital tankegang og være i stand til å takle hastigheten til de eksponentielle teknologiene.

Se video om Smarte Beslutninger:

 Les mer om Smarte Beslutninger og meld deg på

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!