<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dine kunder kan ha fått nytt kommune- og fylkesnummer

Fra 1. januar i 2020 blir det ny kommune- og fylkesinndeling i Norge. 109 kommuner slår seg sammen til 43 nye kommuner, og den 1. januar 2020 har vi totalt 356 kommuner i Norge.

Fra 1. januar i 2020 blir det ny kommune- og fylkesinndeling i Norge. 119 kommuner blir 47 nye, og den 1. januar 2020 har vi totalt 356 kommuner i Norge.

Fylker som slås sammen, vil få nytt fylkesnummer. Kommuner som slås sammen, vil få nytt kommunenummer. 

Du kan lese mer om endringene her

Dette berører ca. 3 500 000 personer og 1 200 000 foretak i Norge og betyr at det vil utføres større oppdateringer i Bisnodes databaser.

For kunder som overvåker og vedlikeholder kundeporteføljene sine gjennom filoverføringer fra Bisnode, vil endringene og filene være større enn normalt den første uka i januar. Vi oppfordrer kunder til å forberede seg på dette. Ta gjerne kontakt med din kundekontakt eller vårt kundesenter dersom du har spørsmål. 

For bedrifter som ikke overvåker eller vedlikeholder kundene, anbefaler vi å komme i gang med dette eller å kjøre en oppdatering av kundeporteføljen i januar. På denne måten sikres du en oppdatert og kvalitativ portefølje når 2020 kommer i gang. Korrekt informasjon er en viktig forutsetning for å jobbe effektivt med de du vil gjøre forretninger med. 

Les mer om løsninger her: 

https://www.bisnode.no/losninger/kvalitetssikre-din-data/sikre-din-datakvalitet/oppdatert-datakvalitet/

https://www.bisnode.no/losninger/automatiser-dine-forretninger/integrere-kvalitetsdata-i-dine-beslutningsprosesser/master-data-management/

Les om hvordan Dustin satte fokus på kundedata: https://www.bisnode.no/om-bisnode/vare-kunder/dustin/

Ta gjerne kontakt med oss vedrørende dette – vi har ekstra gode priser på oppdateringer i januar! 

Kom i gang med datadrevet strategi

 

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!