<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Data er din beste venn

Data har aldri vært viktigere for beslutninger enn de er i dag. – Tør å stole på data – tør å stole på innsikten som data gir deg og ta beslutninger på bakgrunn av det, sier Anna Albinsson, CMO i Bisnode Group.

I de siste månedene er næringslivet blitt tvunget inn i et helt nytt landskap, og ingen vet hva langtidsvirkningen for samfunnet vil bli. Men det er enighet om at det særdeles viktig å holde hjulene i gang.

Stol på data – ikke på magefølelsen

  • Mange ledere i næringslivet tar fortsatt avgjørelser basert på magefølelsen – men nå er definitivt ikke tiden for å stole på den når du skal fatte viktige beslutninger. All virksomhet har utfordringer nå som budsjetter blir kuttet og planlagte aktiviteter lagt på is. Derfor må du være bevisst på hvordan du skal ta beslutninger – og dette hjelper gode data deg med, sier Albinsson. Hun mener at selskaper har to hovedoppgaver nå, nemlig å drive virksomheten videre, samtidig som aktivitetene skreddersys til den virkeligheten vi lever i akkurat nå. 

    Se video: Anne Olin Kardel har med seg Anna Albinsson i Bisnode Studio og  snakker om viktigheten av smarte data som beslutningsgrunnlag.

Relevant informasjon

Kunder ønsker ikke informasjon som ikke er relevant for dem. Derfor er det viktig å kjenne målgruppene og kundene godt, og dette hjelper data deg med.

  • Rundt 80 prosent av oss er lei av uønsket informasjon, men samtidig vet vi at vi er åpne for annonser med relevant innhold om noe vi er opptatt av akkurat nå. Derfor er det særdeles viktig i disse tider å ha oppdaterte data og et optimalisert CRM-system, sier hun.

Anna Albinsson, CMO i Bisnode Group. Anna Albinsson er CMO i Bisnode Group.

«Krystallkule»

Bruk av smarte data og gode analyser karakteriserer hun nærmest som en krystallkule. 

  • Det handler om å finne ut hva kundene dine vil kjøpe neste gang omtrent før de vet det selv. God bruk av data og analyser er et effektivt verktøy både for salg og markedsføring som gjør at du kan skreddersy aktivitetene dine målrettet til kunder som ønsker dine varer eller tjenester, sier Anna Albinsson.

Se video: Anne Olin Kardel har med seg Anna Albinsson i Bisnode Studio og snakker om viktigheten av smarte data som beslutningsgrunnlag.

Få Bisnode CreditPro gratis i 4 uker for å kredittsjekke B2B kunder. Registrer  deg her.

Motta våre nyeste blogginnlegg!