<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli med oss til Athen og konferansen Smarte Beslutninger 2018

toppfoto-blogg «Kundeinnsikt og ledelse – hvordan digitalisere for økt lønnsomhet?» er tittelen på årets Smarte Beslutninger-konferanse, som i år holdes i Athen fra 13. til 16. september.

Der vil et hundretalls ledere og fagpersoner i norsk næringsliv møtes for å få faglig påfyll og delta i fruktbare diskusjoner – slik at de står bedre rustet til å møte fremtidens muligheter og utfordringer.

Dette lærer du mer om i Athen

Årets konferanse vil ta for seg både økonomi og kreditt, ledelse og markedsføring. Dette er noen av hovedtemaene:

  • Den viktigste utviklingen innen digitalisering og Master Data
  • De makroøkonomiske perspektivene for tiden fremover
  • Riktig og effektiv implementering av det nye GDPR-direktivet
  • Muligheter for å skape innsikt og profitt ved bruk av data og analyse

Styring og kontroll – med riktig risiko

Når «alle» har stordata, er det ikke lenger dataene i seg selv som avgjør. Det er hvordan du bruker dem.

Du må tenke både langsiktig og kortsiktig, og evne å kombinere styring og kontroll med stadig risiko slik at bedriften henger med – og helst leder an – i utviklingen. Denne balansegangen, og kunnskapene som kreves for å mestre den, står i fokus på Smarte Beslutninger 2018 i Aten.

Les mer om Smarte Beslutninger

foredragsholdere-blogg

Her er fire av foredragsholderne du vil treffe i Athen:

1. Mer effektiv markedsføring gjennom smart bruk av data

Bente Sollid Storehaug, CEO i Wizaly Nordic og finalist i Woman’s Board Award 2018, vil forklare hvordan algoritmer og maskinlæring kan brukes til å gjøre markedsføringen effektiv – så du får økt vekst uten å kaste bort pengene.

2. Økonomiske utsikter for 2019

Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom i Eika Gruppen, vil belyse økonomiske utfordringer i Kina, USA og Norge før han konkluderer med sine spådommer for 2019.

3. Bedre beslutninger med god retorikk

Trond Kjærstad og Frank Jørstad i Promethevs har lang erfaring med lederutvikling. I Aten vil de gjøre deg bedre i stand til å være retorisk god i ledelse og beslutninger – med byens historiske severdigheter som bakteppe.

Les mer om konferansen og meld deg på! Det er begrenset med plasser.

Påmelding til Smarte Beslutninger 2018

 

 foredragsholder

Bisnode er et ledende europeisk data- og analyseselskap. Vi hjelper bedrifter med å finne og administrere sine kunder gjennom hele kundens livssyklus. Vi gjør dette ved å samle og utvikle smarte data for å gjøre våre kunder i stand til å ta smarte avgjørelser. Bisnode har 2400 ansatte i 18 land.

Motta våre nyeste blogginnlegg!