<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli med til Aberdeen og Bisnode-konferansen "Smarte Beslutninger 2017"

aberdeen-skottland

Hovedfokuset på årets konferanse er "Stabilitet og innovasjon  er dette mulig å kombinere?". Konferansen holdes i år i skotske Aberdeen fra 14. til 17. september. Les mer og meld deg på. Det er begrenset med plasser.

Harald-Magnus-Andreassen

Hovedtemaer i Aberdeen

Dette er noen av temaene du vil lære mer om i Aberdeen:

  1. Siste nytt av innovasjon innen kreditt- og betalingsløsninger
  2. Slik kombinerer du tilgjengelige data og nye, intuitive løsninger
  3. Lær deg hvordan innovasjon bidrar til å øke effektiviteten og profitten
  4. Slik bruker du innovasjon til positiv utvikling av kreditt- og compliancearbeidet i din bedrift

anette-groth

Innovasjon og stabilitet

I dagens marked er det viktig å sikre din markedsposisjon og samtidig innfri kravene til vekst og profitt. Trygghet er viktig for både kunder og leverandører. Dette gjør at balansegangen mellom stabilitet og innovasjon er krevende.

Les mer om Smarte Beslutninger 2017 og meld deg på 

Her er tre av flere inspirerende foredragsholdere som du vil treffe i Aberdeen:

1. Økonomiske utsikter for Norge

Harald Magnus Andreassen, Sjeføkonom i Sparebank 1 Markets, vil gi deg en unik innsikt i økonomien på kort og lang sikt – både i Norge, Europa og verden for øvrig.

Lasse-Meholm-DNB

2. Brexit og skotsk uavhengighet

Annette Groth er journalist og forfatter og var i mange år ansatt i NRK. Hun var i 10 år, hele 1990-tallet, korrespondent på de britiske øyer med base i London. For oss skal hun snakke om Brexit og skotsk uavhengighet. 

3. Bitcoin, Blockchain og smarte kontakter

Lasse Meholm, Business Development Partner i DNB, har jobbet med IT-strategi, risikostyring og finansielle porteføljer siden han startet i PWC i 1986 og har utgitt en rekke bøker, bl.a årets «Penger fra hulemannen til robot». Vi skal få høre om den historiske utviklingen av penger som betalingsmiddel til dagens nye utfordringer med Bitcoin, Blockchain og smarte kontakter. Meholm bidrar med analyser og forklarer digitaliseringsstormen vi står midt oppe i.

sponsorer

Les mer om konferansen og meld deg på. Det er begrenset med plasser.

 

Dette er Bisnode

Bisnode er et ledende europeisk data- og analyseselskap. Vi hjelper bedrifter med å finne og administrere sine kunder gjennom hele kundens livssyklus. Vi gjør dette ved å samle og utvikle smarte data for å gjøre våre kunder i stand til å ta smarte avgjørelser. Bisnode har 2400 ansatte i 18 land.

Motta våre nyeste blogginnlegg!