<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bisnode søker seniorrådgivere til utvikling av våre største kunder. Kan du forskjellen på big data og smarte data?

havnelageret-3434.jpg
… og evner du å formidle forskjellen? Vi leter etter bransjens dyktigste rådgivere som kan gi kundene våre de beste rådene om relevant data, riktig informasjon og hvordan tolke den. 

Bisnode

Er du vår nye rådgiver?

Bisnodes avdeling for storkunder søker etter Strategic Account Manager, Key Account Manager og salgsspesialist.

Bli med å muliggjøre smarte beslutninger i en verden der smarte data er viktigere enn big data. Vi holder til i Havnelageret, rett overfor Den Norske Opera, i topp moderne lokaler. 

Informasjon – vår tids nye olje

I en stadig foranderlig verden, full av digital informasjon, blir det stadig viktigere å ha riktig grunnlag for å kunne ta riktige beslutninger. Relevant data, riktig informasjon og evnen til å tolke den er på mange måter vår tids nye olje. Slik gjør vi det også her i Bisnode. Derfor har vi på grunnlag av markedsanalyser, investeringer i produktportefølje og historiske resultater tro på videre vekst for selskapet.

Vi ønsker oss de aller beste

Vi vet at dyktige folk ikke nødvendigvis ser seg om etter en ny jobb. Du trives kanskje der du er i dag, men vi ønsker oss de aller beste. Kanskje det er nettopp nå det er riktig å se videre? Enten du allerede har en stilling som leder eller en annen innflytelsesrik posisjon i en relevant organisasjon, eller har bakgrunn som konsulent, vil vi gjerne snakke med deg. Vi er også interessert i å komme i kontakt med nyutdannede kandidater.

bisnode havnelageret

En vinnende salgskultur

Vi leter etter noen som kan bringe oss ett skritt fremover, og som kan drive frem en vinnende salgskultur i en voksende bransje. Hos oss vil du inngå som en del av et salgsteam, med ansvar for å utvikle og drive salgsprosesser.

Digitalisering, automatisering, big data og robotisering

I tillegg vil du kontinuerlig jobbe med å forbedre konseptene våre knyttet opp mot eksisterende og nye produkter, samtidig som du møter kundene på markedstrender som digitalisering/automatisering, big data og robotisering.

Dette er de fire rollene vi tilbyr deg i Bisnode

Basert på dine interesser, erfaringer og kunnskap vil du kunne få en av følgende roller i et nytt team hos oss:

1. Strategic Account Manager.
Vi trenger en Strategic Account Manager for å drive noen av de tyngste og mest spennende salgsprosessene vi har på våre største kunder. 

2. Key Account Manager.
Som Key Account Manager får du budsjettansvar for noen av våre største kunder innen bransjer som bank, finans, retail, inkasso og energi.

3. Salgsspesialist.
Som spesialist på konsepter, teknologi og løsninger i kombinasjon med en kommersiell profil vil du ha ansvaret for å fremstå som en tillitsfull og foretrukken rådgiver, som sørger for at kunden velger Bisnode som sin strategiske partner.

4. Nysalg storkunde.
Her vil du vil jobbe med våre største prospect i spennende salgsprosesser.

kjdsakjsa.jpg

Din bakgrunn og kompetanse

Vi tenker oss at du har faglig bakgrunn innen områder som finans, it og/eller consulting, en Master- eller Bachelorgrad innen finans, økonomi, teknologi, ledelse eller tilsvarende og/eller at du kan vise til en praktisk bakgrunn innen disse fagfeltene.

Ellers ser vi etter deg som er ærlig og har høy integritet, har mot og tør å utfordre etablerte sannheter og holdninger, en som snakker til og ikke om, og en person som evner å se hva som er selskapets beste interesse.

Hvorfor jobbe hos Bisnode?

Bisnode har gått gjennom en stor endring de seneste årene, og er Europas ledende leverandør på sitt felt. Her arbeider 2.400 eksperter hver dag med å tolke, foredle og forstå data.

ledig-stilling.jpg

210 dyktige kollegaer

Vi er eksperter på smarte data og muliggjør smarte beslutninger for foretak, myndigheter, kommuner og organisasjoner over hele landet. Hos oss vil du få muligheten til å videreutvikle både deg selv og selskapet, individuelt og i samarbeid med 210 dyktige kollegaer på Norgeskontoret sentralt i Oslo.

Smarte data

Bisnode er en fremtredende bedrift med tyngde i markedet, samtidig som vi er fremoverlente og moderne. Bli med oss å muliggjøre smarte beslutninger i en verden der smart data er viktigere enn big data.

Spørsmål?

For spørsmål og ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Head of HR Anette Holm Hulthin på telefon 924 01 040 eller e-post anette.holm-hulthin@bisnode.com. 

Søknad og CV

Send din søknad og CV til anette.holm-hulthin@bisnode.com
Søknadsfrist er snarest - og senest innen 20. september. Alle søknader vurderes fortløpende.

Se vår youtube film: Big Data vs Smart data

video-smart-data.jpg

Gjør smarte beslutninger med og for Bisnode – bli en av oss

Les mer om Bisnode her:
https://www.bisnode.no/
http://blogg.bisnode.no/

 

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!