<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 funksjoner som gjør D&B Credit til den beste internasjonale risikoplattformen

Alt det viktigste får du med et raskt blikk, ingen unødvendige forstyrrelser, ingen bortkastet tid – D&B Credit gjør det enkelt. Utviklerne har laget flere flotte funksjoner som gjør arbeidet mye lettere for kredittsjefen og andre brukere av systemet.

DB-credit-200-n

D&B Credit er navnet på den mest moderne kredittplattformen på markedet i dag. Den tar kredittsjefens behov på alvor.

Han/hun trenger ikke lenger å bruke mye tid på å lete etter den viktigste informasjonen, og på ingen måte tid til å jobbe seg gjennom uendelige rapporter med stadige forstyrrelser.

De 5 viktigste funksjonene

Det er de små tingene, detaljene, som D&B Credit tar spesielt på alvor – og som effektiviserer arbeidet. De 5 viktigste funksjonene er:

FUNKSJON 1: Finne firmaer raskt

Du kjenner Auto-Complete. Denne funksjonen bruker du daglig når du googler. Når du skriver inn et søkeord, kommer Google med en rekke forslag. Som regel finner du det du leter etter blant Googles forslag.

D&B Credit bruker også Autofullfør. Skriver du et firmanavn eller en del av det i søkefeltet, foreslår D&B Credit straks alle relaterte søkeresultater. Stor fordel: Du finner et firma – selv om du ikke er helt sikker på hvordan det skrives. D&B Credit godtar også skrivefeil.

Les mer: Swisslog er veldig fornøyd med D&B Credit

FUNKSJON 2: Se bare det du trenger å se

For mye informasjon? Slik trenger det ikke å være. D&B Credit filtrerer søkeresultatene dine slik at du bare ser det du virkelig trenger. Vil du for eksempel ha en liste som ikke inneholder inaktive firmaer? Da filtrerer du vekk «Out of business». Så fort går det – og det fungerer selvfølgelig også for en rekke andre kriterier.

FUNKSJON 3: Den viktigste informasjonen med et raskt blikk

Gratulerer! Du fant ditt ønskede firma. D&B Credit viser deg med en gang den mest spennende informasjonen, slik at du med et raskt blikk for eksempel kan se demografiske data, som firmaets hovedkvarter, antall ansatte, eierskap osv.

Les også: D&B Credit er neste generasjons plattform for kreditthåndtering og risikostyring

Du ser imidlertid enda mer, og det er kvantespranget D&B Credit tar fra forgjengeren e-Portfolio. D&B Credit viser deg Overall-Business-Risk for dette firmaet. Slik ser du med en gang hvor fort du vil få pengene dine fra dette firmaet og hvor høy tapsrisikoen er.

D&B Credit viser deg hvor det brenner – og fremfor alt hvor det gjelder å utnytte sjanser og potensiale.

5 funksjoner ny

FUNKSJON 4: Land of Risk – land of opportunity

Denne funksjonen til D&B Credit kommer du som kredittsjef til å elske: Porteføljestyring. Du ser på et øyeblikk hvor risikoen ligger, men også mulighetene. Lange gjennomganger av kundeprofiler tilhører fortiden.

D&B Credit viser deg hvor det brenner, og fremfor alt hvor det gjelder å utnytte sjanser og potensiale. Er en kunde moden for en høyere kredittgrense eller for mer- eller kryssalg? Det går du garantert ikke glipp av.

D&B Credit gir deg muligheten til en dedikert, segmentert overvåking.


FUNKSJON 5: Vennligst ikke forstyrr

D&B Credit gir deg muligheten til en dedikert, segmentert overvåking. Dette høres kanskje komplisert ut, men det er det ikke. Kort forklart: D&B Credit forstyrrer deg bare hvis det har skjedd en viktig endring.

Les også: Redusér risikoen for kredittap – og grip nye muligheter med D&B Credit

Hvilke endringer det gjelder, bestemmer du for hvert enkelt kundesegment. Du vil for eksempel vite alt om dine Key Accounts. Da får du informasjon ved hver endring.

For Longtail ser det annerledes ut. Her er det bare spennende for deg hvis et firma trer inn i høyrisikoområdet eller kredittverdigheten forbedres drastisk. Dette informerer D&B Credit deg om. Og ikke om alt annet.

Du bestemmer altså selv hvilken informasjon D&B Credit skal sende deg.

Prøv gratis!

D&B Credit er neste generasjons plattform for kreditthåndtering og risikostyring. Er din virksomhet klar for å ta det neste store steget? Prøv D&B Credit gratis i 30 dager!

New call-to-action

 

Motta våre nyeste blogginnlegg!