<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Maskinlæring gir deg enda bedre kundedata

Av Bård Lerberg 6. august 2018


Hvordan kan maskinlæring brukes for å gi enda høyere kvalitet på kundedataene? Det har vært utfordringen når Bisnode det siste halvåret har sluppet algoritmene løs på sine store datamengder.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Smarte Data

Er du klar over det store potensialet som ligger i dine Master Data?

Av Bård Lerberg 20. april 2018

Norske bedrifter ønsker å ta ut det forretningspotensialet som finnes i egne data. Arne Palm Rosness, ekspert på datakvalitet i Bisnode, mener potensialet er enormt for de som har et bevisst forhold til sine Master Data.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Smarte Data

Bli med oss til Athen og konferansen Smarte Beslutninger 2018

Av Bård Lerberg 20. april 2018

 «Kundeinnsikt og ledelse – hvordan digitalisere for økt lønnsomhet?» er tittelen på årets Smarte Beslutninger-konferanse, som i år holdes i Athen fra 13. til 16. september.

Les mer

Temaer: Smarte Data, Seminar

Bisnode rydder opp i dine data

Av Bård Lerberg 28. november 2017


Har du oversikt, kapasitet og de rette kunnskapene til å behandle personsensitive opplysninger? Hvis ikke, kan du nå sette ut hele jobben.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Smarte Data

Når Høyre banker på døren din, vet de hvilke saker du er opptatt av

Av Bård Lerberg 8. august 2017

Hjemmebesøk er en viktig del av Høyres valgkampstrategi. Partiet benytter smarte data fra Bisnode for å fremme riktig budskap til de rette velgerne. (Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix)

Les mer

Temaer: Smarte Data

Fra big data til smarte data – slik kommer du i gang

Av Bård Lerberg 4. juli 2017

For foretak som vet hvordan man forvandler big data til smarte data, er mulighetene store. Det handler om å kjenne kundene, skape fordeler mot konkurrenter og å konvertere prospects til lojale kunder. Her er tipsene som hjelper deg å komme i gang med smarte data.

Les mer

Temaer: Smarte Data

Blockchain kan revolusjonere hvordan du inngår avtaler og gjøre mellomledd overflødige

Av Bård Lerberg 22. februar 2017

Er du oppdatert på Blockchain? Blockchain spås å være den neste teknologiske revolusjonen. Les hvordan den oppsiktsvekkende teknologien vil påvirke ditt selskap og din arbeidshverdag.

Les mer

Temaer: Smarte Data

Slik lærer du å kjenne kundene dine – med smarte data

Av Bård Lerberg 14. februar 2017

Uansett hva du foretar deg på nett i dag må du regne med at det blir loggført. Fremgangsrike selskaper vet nemlig at nøkkelen til suksess i dagens digitale verden er smarte data og god kundeinnsikt.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Derfor er det viktig å vite forskjellen på Big Data og Smarte Data

Av Bård Lerberg 13. februar 2017

VIDEO: Vet du forskjellen på Big data og Smarte data? Det gjør vi, og derfor du bør se denne korte videoen. Ta en titt på den og lær hvordan Smarte Data kan hjelpe deg og din bedrift. 

Les mer

Temaer: Smarte Data

Big data: Slik går du fra dumme data til smarte beslutninger

Av Bård Lerberg 25. oktober 2016

– Norske selskaper taper mer på å si nei til for mange kunder, enn på kredittap, sier Kari Mette Almskog i Bisnode. Hun anbefaler norske bedrifter å ha større fokus på hvordan de kan bruke big data til å fatte smarte, lønnsomme beslutninger.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg