<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Blockchain kan revolusjonere hvordan du inngår avtaler og gjøre mellomledd overflødige

Av Bård Lerberg 22. februar 2017

Er du oppdatert på Blockchain? Blockchain spås å være den neste teknologiske revolusjonen. Les hvordan den oppsiktsvekkende teknologien vil påvirke ditt selskap og din arbeidshverdag.

Les mer

Temaer: Smarte Data

Slik lærer du å kjenne kundene dine – med smarte data

Av Bård Lerberg 14. februar 2017

Uansett hva du foretar deg på nett i dag må du regne med at det blir loggført. Fremgangsrike selskaper vet nemlig at nøkkelen til suksess i dagens digitale verden er smarte data og god kundeinnsikt.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Derfor er det viktig å vite forskjellen på Big Data og Smarte Data

Av Bård Lerberg 13. februar 2017

VIDEO: Vet du forskjellen på Big data og Smarte data? Det gjør vi, og derfor du bør se denne korte videoen. Ta en titt på den og lær hvordan Smarte Data kan hjelpe deg og din bedrift. 

Les mer

Temaer: Smarte Data

Big data: Slik går du fra dumme data til smarte beslutninger

Av Bård Lerberg 25. oktober 2016

– Norske selskaper taper mer på å si nei til for mange kunder, enn på kredittap, sier Kari Mette Almskog i Bisnode. Hun anbefaler norske bedrifter å ha større fokus på hvordan de kan bruke big data til å fatte smarte, lønnsomme beslutninger.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Inntil 40 prosent av CRM-dataene er feil. Har du kontroll på dine data?

Av Bård Lerberg 26. september 2016


Et effektivt CRM skal systematisere informasjon, aktiviteter og prosesser for alle i en bedrift – fra salgsavdeling til administrasjon. Men visste du at minst 20 prosent av alle data blir unøyaktige eller utdaterte for hvert år som går? Prosenttallet kan være så høyt som 40, ifølge Bisnodes undersøkelser.

Med andre ord: Jo lenger du venter med å oppdatere CRM-systemet, desto mer utdaterte vil dine kundedata bli.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Nye personvern-regler: Disse grepene må din bedrift ta nå

Av Bård Lerberg 1. juni 2016

Du risikerer å få bøter på opptil fire prosent av omsetningen hvis bedriften din slurver med hensynet til personvern. Det gjør at både ledelsen, ansatte og styret må ta temaet på alvor.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Smarte Data

– Smarte data er en del av ryggraden i Spotify

Av Bård Lerberg 30. november 2015

Hver dag produseres det 16.000 milliarder megabyte data. For mennesker, samfunn og næringsliv er den enorme mengden informasjon en gullgruve – og en kjempeutfordring. Fremtiden tilhører dem som kan forvandle og foredle Big Data til smarte data. Bisnode har snakket med grunnleggeren av Wayblazer og Spotifys administrerende direktør i Norden – om vår tids harde valuta: Smarte data.

Les mer

Temaer: Analyse, Smarte Data

Smarte data gir deg bedre helse og redder liv

Av Bård Lerberg 17. november 2015

Smarte data og ny teknikk kan gjøre det lettere for sykehusene. Her er seks eksempler på hvordan bedre bruk av data og smarte apparater kan redde liv og gi oss bedre helse.

Les mer

Temaer: Analyse, Smarte Data

Smarte data i din hverdag røper eksakt hvem du er

Av Bård Lerberg 26. oktober 2015

Vet du hvilke digitale spor du legger igjen etter deg? Dine ett-tall og nuller forteller eksakt hvem du er – og hva du kan lokkes til å kjøpe. Når dine digitale fotavtrykk forvandles til smarte data, fins det en urovekkende sjanse for at markedsførere får deg til å åpne lommeboka.

Les mer

Temaer: Analyse, Smarte Data

Fra Betsson til ny konsernsjef i Bisnode: – Jeg har sett verdien av hva Big Data kan skape

Av Bård Lerberg 12. oktober 2015

Med fokus på Big Data skal svenske Magnus Silfverberg ta Bisnode til nye nivåer. Fra hovedkontoret i Stockholm skal den nye toppsjefen/CEO i Bisnode styre 2.500 medarbeidere i 18 land.

Les mer

Temaer: Smarte Data

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.400 ansatte i 18 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg