<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Det finnes 4 typer kunder – så hvorfor behandler du alle likt?

Av Bård Lerberg 7. mars 2018

En av de største tabbene du kan gjøre som selger er å behandle alle kunder på samme måte – uten å ta hensyn til personen du snakker med. Lær hvordan du unngår denne tabben og blir en mye bedre selger.

Les mer

Temaer: Økt salg

Hvordan klarer ekspertene på møtebooking å booke de umulige møtene?

Av Bård Lerberg 18. desember 2017


Fem av Norges beste møtebookere deler sine beste råd og tips for å lykkes med møtebooking.

Les mer

Temaer: Økt salg

Nå endres tusenvis av postnumre. Slik holder du deg oppdatert

Av Bård Lerberg 29. september 2017


1. oktober fikk 4.000 husstander og 1.000 bedrifter nytt postnummer eller poststedsnavn. Er ditt kunderegister rustet for å ta imot alle endringene?  

Les mer

Temaer: Økt salg

Kundeservice: 6 måter å gi kunden enda bedre service på

Av Bård Lerberg 22. august 2017


Å yte god kundeservice er viktig både for kundetilfredshet, å bevare kunder, samt mersalg. Når det gjelder kundeservice er våre kunder hele verden for oss. Men for kunden er vi bare en av mange leverandører. Tenk deg hvor mange dialoger en kunde deltar i. Hvor mange av disse tror du er veldig positive? Her er 6 punkter som gir kundene dine enda bedre kundeservice. 

Les mer

Temaer: Økt salg

Slik økte Leger Uten Grenser inntektene med 28 prosent

Av Bård Lerberg 15. august 2017Denne artikkelen er dessverre ikke lenger tillatt å publisere i Norge, men du kan lese den svenske versjonen av denne saken her: https://www.bisnode.se/om-bisnode/vara-kunder/lakare-utan-granser/

 

Les mer

Temaer: Økt salg

Slik er Norges beste selgere: 12 kjennetegn på de aller beste

Av Bård Lerberg 11. juli 2017

Selgeren får virksomhetens hjul til å gå rundt. Uten gode selgere må en bedrift stenge fordi den ikke får omsatt hverken produkter eller fagkunnskap. En god selger utgjør en stor forskjell for sin bedrift og for sine kunder. Se hva som kjennetegner de aller beste selgerne. (Forfatter: Espen Hellman, Arctic Sales Development)

Les mer

Temaer: Økt salg

De 5 viktigste rådene for å kunne selge alt mulig til alle

Av Bård Lerberg 10. april 2017

Mange skjønner ikke hvor viktig det er å selge – bortsett fra at din lommebok og bankkonto avhenger av det. Hver gang jeg nevner salg får jeg alltid høre: ”Det er ikke noe for meg” eller ”jeg kan ikke knepene” eller ”jeg har ikke anlegg for å selge”. Alt dette er faktisk langt fra sannheten. Kilde: Robert Herjavec

Les mer

Temaer: Økt salg

4 grunner til at du ikke lykkes som salgssjef

Av Bård Lerberg 27. februar 2017

Enhver salgssjef vet at rollen som leder fremstår mye enklere i stillingsbeskrivelsen enn i en hektisk arbeidshverdag. Her er fire vanlige fallgruver som du bør styre unna.

Les mer

Temaer: Økt salg

Slik lærer du å kjenne kundene dine – med smarte data

Av Bård Lerberg 14. februar 2017

Uansett hva du foretar deg på nett i dag må du regne med at det blir loggført. Fremgangsrike selskaper vet nemlig at nøkkelen til suksess i dagens digitale verden er smarte data og god kundeinnsikt.

Les mer

Temaer: Økt salg, Smarte Data

Salgssjef: – Kundeinnsikt er nøkkelen til å forstå fremtiden bedre

Av Bård Lerberg 7. februar 2017

Med god kundeinnsikt kan du forutse fremtiden bedre – og dermed vite hvordan du kan treffe kundene mer presist og øke salget.

Les mer

Temaer: Økt salg

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg