<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Konkursras i november. All time high.

Av Bård Lerberg 7. desember 2017

Aldri før har det vært registrert flere konkurser i en novembermåned, og det er spesielt i detaljhandelen at veksten er sterk. Dette viser nye tall fra Bisnode.

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

Prøv nyheten D&B Credit gratis i 30 dager og få bedre risikostyring på kundene dine

Av Bård Lerberg 20. november 2017


Har du utenlandske kunder og leverandører? D&B Credit er et nytt verktøy for intelligent risikostyring med detaljerte kredittopplysninger om 250 millioner foretak i 220 land.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Disse foretakene gikk konkurs sist uke

Av Per Einar Ruud 4. september 2017

Hver tirsdag publiserer vi konkursene for siste uke. Her finner du også en oversikt, sortert på fylker og kommuner, over de som har gått konkurs de siste 4 ukene.

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

6 tips for å få raskere betaling

Av Bård Lerberg 4. juli 2017

En rask handel er ofte en god forretning. Likevel har mange foretak problem med sene betalinger – eller enda verre: Kunder som ikke betaler i det hele tatt. Her er seks tips som øker sjansene for å få betalt i tide.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Asia Newsflash april 2017: Økonomiske utsikter for landene i Asia

Av Richard Atleen 20. april 2017

Asia Newsflash gir deg en oppdatert økonomisk status for hele Asia-regionen. Hva er staus for de ulike landene idag og hvordan er fremtidsutsiktene for denne regionen. Dun & Bradstreet produserer denne månedlige rapporten. Last ned fullstendig rapport og hold deg oppdatert på utviklingen i Asia.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Rådgivning

Betalingsanmerkning: Slik unngår du inkasso og betalingsanmerkninger

Av Bård Lerberg 6. februar 2017

252.000 nordmenn sliter: Hvert eneste år øker nordmenns gjeld betydelig. Det blir lettere å få kreditt og vanskeligere å tilbakebetale – noe som ofte ender med inkasso og betalingsanmerkninger. Ved utgangen av januar 2017 var det registrert 1,5 millioner anmerkninger. Dette er fordelt på 252.000 privatpersoner og 84.000 foretak. Les om konsekvensene av anmerkninger, og hvordan du kan unngå dem.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk, Privatøkonomi

30.000 nordmenn har sjekket sin kredittverdighet. Sjekk din – før andre gjør det

Av Bård Lerberg 4. januar 2017

Stadig flere sjekker sin egen kredittverdighet for å vite om de kan få kredittkort, lån eller telefonabonnementer. Ved utgangen av september hadde mer enn 30.000 privatpersoner kredittsjekket seg hos Bisnode.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk

NYHET: Flere nye funksjoner i kredittrapportene i CreditPro og CreditControl

Av Bård Lerberg 8. november 2016

Nyheten Rapport PLUSS er utviklet for deg som bruker egne erfaringer i kredittprosessen og har behov for å logge og dokumentere beslutninger og andre aktiviteter. Ny funksjonalitet gjør at du nå kan bruke egne erfaringer i kombinasjon med Bisnodes anbefalinger – og slik dokumentere dine kredittbeslutninger.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Betalingsanmerkninger øker i oljefylkene, mens Sogn og Fjordane betaler for seg

Av Bård Lerberg 7. november 2016

Gjeldsbølge etter oljesmellen: Mens resten av landet har hatt en positiv utvikling, sliter folk i oljefylkene med å få betalt regningene sine. Fylkene med økning i antall personer som ikke betaler, er Rogaland, Hordaland og Agder-fylkene. Kilde: MSN/Lindorff

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

Få betalingen raskere – her er 10 tips som gjør susen

Av Bård Lerberg 4. oktober 2016

Å ikke få betalt i riktig tid er noe de fleste foretak opplever. Det er kanskje ikke så mye jobb å sende en påminnelse eller å vente noen dager ekstra, men i løpet av et år koster forsinkelsene både tid, energi og penger. Les her hvordan du får kontroll over dine innbetalinger.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg