<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

NYHET: Flere nye funksjoner i kredittrapportene i CreditPro og CreditControl

Av Bård Lerberg 8. november 2016

Nyheten Rapport PLUSS er utviklet for deg som bruker egne erfaringer i kredittprosessen og har behov for å logge og dokumentere beslutninger og andre aktiviteter. Ny funksjonalitet gjør at du nå kan bruke egne erfaringer i kombinasjon med Bisnodes anbefalinger – og slik dokumentere dine kredittbeslutninger.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Betalingsanmerkninger øker i oljefylkene, mens Sogn og Fjordane betaler for seg

Av Bård Lerberg 7. november 2016

Gjeldsbølge etter oljesmellen: Mens resten av landet har hatt en positiv utvikling, sliter folk i oljefylkene med å få betalt regningene sine. Fylkene med økning i antall personer som ikke betaler, er Rogaland, Hordaland og Agder-fylkene. Kilde: MSN/Lindorff

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

Disse foretakene gikk konkurs sist uke

Av Per Einar Ruud 20. oktober 2016

Hver tirsdag publiserer vi konkursene for siste uke. Her finner du også en oversikt, sortert på fylker og kommuner, over de som har gått konkurs de siste 4 ukene.

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

Få betalingen raskere – her er 10 tips som gjør susen

Av Bård Lerberg 4. oktober 2016

Å ikke få betalt i riktig tid er noe de fleste foretak opplever. Det er kanskje ikke så mye jobb å sende en påminnelse eller å vente noen dager ekstra, men i løpet av et år koster forsinkelsene både tid, energi og penger. Les her hvordan du får kontroll over dine innbetalinger.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Næringslivet går så det suser – på tross av oljesmellen

Av Bård Lerberg 22. september 2016

Hvis Norge var et aksjeselskap og du var administrerende direktør, ville du ha smilt fra øre til øre. Overskuddet øker, egenkapitalen styrkes og soliditeten er rekordhøy. Dette viser nøkkeltall fra de siste årsregnskapene til et samlet næringsliv, analysert av Bisnode.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Konkurs: Kraftig økning i antall konkurser

Av Per Einar Ruud 9. september 2016

Antall konkurser og tvangsavviklinger økte sterkt i august – hele 28 prosent i forhold til august i fjor. Hittil i år ligger tallene 7,7 prosent over samme periode i fjor, viser tall fra Bisnode. ­

Les mer

Temaer: Konkurs, Mindre tap

Nyhet: Kjøp årsrapporter, vedtekter og rolleoversikter i vår nye nettbutikk

Av Bård Lerberg 11. april 2016

Trenger du en totaloversikt over en kundes status eller mer utfyllende regnskapsinformasjon?

Les mer

Temaer: Mindre tap

Se hva som skrives om dine kunder og samarbeidspartnere

Av Bård Lerberg 12. februar 2016

Å være nysgjerrig kan være en lønnsom egenskap – spesielt med tanke på å være oppdatert på hva som står i mediene om dine kunder og samarbeidspartnere. Bisnodetjenesten MediaRisk fanger opp nyheter 24 timer i døgnet og gir deg en ekstra dimensjon når du skal kredittvurdere forretningsforbindelser.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Compliance: Bisnode inviterer til Global Workshop 9. mars

Av Bård Lerberg 11. februar 2016

Tema: Compliance, sikkerhet og sanksjoner.

Næringslivet blir stadig mer globalt. Gjør din virksomhet nok for å beskytte selskapets renommé, unngå korrupsjonstiltaler og negative medieoppslag? Compliance er en regeletterlevelse som din bedrift må praktisere.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Komplett Group: Størst på netthandel og raske på kreditt

Av Bård Lerberg 12. januar 2016

– Nå kan vi tilby kundene våre rask kreditt med automatisk kredittsjekk, forteller Stine Kjelsrud, leder i Komplett Groups kredittavdeling. – En beslutningsmodell med en ferdig kredittramme bidrar til vårt mål om å gi kreditt til flest mulig kunder med lavest mulig risiko.

Les mer

Temaer: Mindre tap

Kredittsjekk, kundedata, kundeinnsikt og analyse. Bisnode har de dataene du trenger.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.400 ansatte i 18 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg