<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Suksessformel: Artisti har løsningene, Bisnode de smarte dataene

Av Bård Lerberg 1. september 2015

– I dialogmarkedsføring oppnår en høy respons ved å selektere riktig, men det er de viktige detaljene som gjør susen, sier seniorrådgiver Per André Dahle i Artisti Dialog AS. Idé/kreativt arbeid, grafisk utforming, teknisk løsning, pakking/utsendelse – og også prosjektledelse. Detaljene avgjør responsen. Foto: Svein-Egil Jørgensen og Per André Dahle (høyre).

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon

Dataanalyse: Den nye måten å forstå kundene dine på

Av Bård Lerberg 17. juli 2015

Eva og Geir kommer med 63 prosents sannsynlighet til å flytte i løpet av to måneder – med 74 prosents sannsynlighet leter de etter en stor villa. Ved hjelp av smart dataanalyse er det nå mulig å forutsi hvordan dine kunder kommer til å oppføre seg – og konsumere i fremtiden. Men dette krever at man dropper den klassiske målgruppetenkingen.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Analyse, Rådgivning

Kommuniser og selg til 25 millioner forbrukere – Bisnode har kontaktdataene

Av Bård Lerberg 11. juni 2015

Som første leverandør tilbyr Bisnode en felles Nordisk løsning for vask, ajourhold og oppdatering av kontaktdata på forbrukere i Norden. Dermed kan du kommunisere med og selge til alle Nordiske forbrukere – med unntak av Island.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Økt salg

– Jeg er ikke bare mamma, jeg er tannlege også

Av Bård Lerberg 11. mai 2015

Sitatet er fra en gammel reklamefilm, og selv i dag kan vi lære noe viktig av dette. Når du som bedrift skal nå frem til dine eksisterende og nye kunder, må du ta hensyn til mye mer enn bare alder og kjønn. Ved hjelp av smarte data og analyseverktøy kan du nå gjøre nettopp det.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Økt salg, Kundelojalitet, Rådgivning

Hjertesyke barn trenger hjelp! Bisnode hjelper med å finne hjelperne

Av Bård Lerberg 8. mai 2015

– Et best mulig adressegrunnlag er viktig for oss, og vi har i dag ikke behov for å vurdere andre leverandører enn Bisnode, sier markedsrådgiver Bård Berger i Foreningen for hjertesyke barn (FFHB). – Det avgjørende for oss er å nå de beste giverne ut fra demografiske data.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Økt salg, Rådgivning

Er du og kundedataene dine klare for Elhub?

Av Bård Lerberg 1. mai 2015

Elhub er det nye dataknutepunktet som skal samle alt av informasjon om norske strømkunder på ett sted. Elhub driftes av Statnett.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Smarte Data

Alta Kraftlag forbereder seg til Elhub – i nært samarbeid med Bisnode

Av Bård Lerberg 30. april 2015

– Bisnode var den leverandøren som ga oss mest detaljert informasjon i innledende fase. Dette ga oss følelsen av å bli ivaretatt på en god måte, sier Silje Ingebrigtsen, ansvarlig for Elhub-prosjektet i Alta Kraftlag.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Smarte Data

10 grunner til at norske foretak ikke satser globalt

Av Bård Lerberg 6. februar 2015

Mange norske foretak gjør det bra på det norske markedet, men mange kvier seg for å satse utenfor landets grenser. Her er de mest vanlige årsakene:

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Mindre tap, Rådgivning, Kredittsjekk

Gasellevinner Skye Consulting: – Gøy på jobben er nøkkelen til suksess

Av Bård Lerberg 10. desember 2014

– Lag et sted der man har det gøy på jobben, så kommer arbeidslysten og resultatene av seg selv, sier daglig leder Lars Torp i Skye Consulting, årets Gaselle-bedrift, til Dagens Næringsliv. – Vær glad i folkene dine. Du får igjen tiganger’n, mener vinneren.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Analyse

Nyhet: Personsøk i SmartCheck – nå også med styre- og aksjonærinformasjon

Av Bård Lerberg 22. oktober 2014

Bisnodes prospekteringsverktøy SmartCheck lar deg prospektere, ta en forenklet kredittsjekk og kredittovervåke – alt i samme løsning. Men nå fokuserer Bisnodes Trude Seiffert på en ny funksjon i SmartCheck: Personsøk med masse ny, interessant informasjon.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Økt salg, Mindre tap, Kredittsjekk

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg