<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

GDPR-seminar: Er du klar over hvilke muligheter de nye personvernreglene kan gi deg?

Av Bård Lerberg 23. mai 2017

Mange bedriftsledere tror at de nye personvernreglene ikke gjelder deres bedrift. Samtidig snakker mange om hvor farlig det er med GDPR. Vi i Bisnode er mer opptatt av hvilke forretningsmuligheter det nye lovverket kan gi deg som er opptatt av bedre kundedialog og økt salg.

Les mer

Temaer: Kurs

Dette er gullgruvene i norsk næringsliv

Av Bård Lerberg 8. mai 2017

Dagens Næringsliv ville finne de mest lønnsomme bedriftene i landets største fylker. Resultatet overrasker selv ekspertene. Kilde: DN.no

Les mer

Temaer: Kurs

Bli med til Aberdeen og Bisnode-konferansen "Smarte Beslutninger 2017"

Av Bård Lerberg 21. april 2017

Hovedfokuset på årets konferanse er "Stabilitet og innovasjon  er dette mulig å kombinere?". Konferansen holdes i år i skotske Aberdeen fra 14. til 17. september. Les mer og meld deg på. Det er begrenset med plasser.

Les mer

Temaer: Kurs

Seminar: 4 år med Trump. Hva nå USA?

Av Bård Lerberg 14. november 2016

Den 6. desember inviterer Bisnode til seminar og Global Workshop – med Donald Trump og utviklingen i verdensøkonomien som tema. Meld deg på og bli oppdatert.

Les mer

Temaer: Kurs

Kurs: Gode kredittbeslutninger. Lær deg hvem du skal gi kreditt til og øk overskuddet

Av Bård Lerberg 5. oktober 2016

Kurs 8. november: Det handler om å skape enda bedre resultater gjennom praktisk kredittvurdering og -styring. Riktig bruk av kredittvurderinger og aktiviteter er nøkkelen til bedre resultater. Les mer og meld deg på.

Les mer

Temaer: Kurs, Kredittsjekk

Kurs: Lær deg grunnleggende kredittsjekk og bruk av CreditPro – 12. oktober

Av Robert 10. september 2016

Bruker du allerede verktøyet CreditPro? Eller vil du lære om alle fordelene ved å bruke CreditPro og kanskje bli bruker selv? Dette er kurset for deg. Kurset er nyttig både for CreditPro-brukere, salgsmedarbeidere og andre interesserte.

Les mer

Temaer: Kurs

Kurs 13. sept.: Slik finner du de skjulte faresignalene i regnskapet og unngår tap

Av Bård Lerberg 3. august 2016

Bedre kredittsjekk: På dette kurset lærer du å avdekke de skjulte faresignalene – slik at du unngår unødvendige tap. Dette er kurset for deg som kredittvurderer, men som før ikke har vektlagt regnskap. Nå kan du lære å finne faresignaler i regnskapet du tidligere ikke så. Dermed gjør du bedre kredittvurderinger og reduserer tapene.

Les mer

Temaer: Kurs

Bli med til Madrid og konferansen «Smarte Beslutninger 2016»

Av Bård Lerberg 4. juni 2016

Madrid har alt. Historiske severdigheter, klassisk arkitektur, hektisk storbystemning, topp restauranter og et pulserende natteliv. Madrid er komplett – akkurat som vi i Bisnode ønsker å være på vårt område. Når årets konferanse vil fokusere på kredittfaglige temaer, er dette et resultat av feedback fra våre kunder. Velkommen til å få siste nytt innen kredittfaget. Konferansen holdes i Madrid 15.–18. september 2016.

Les mer

Temaer: Kurs

Kredittfaglig utdanning: Perfekt for deg som jobber med kreditt og inndriving av fordringer

Av Bård Lerberg 25. november 2015

I usikre tider som nå er det ekstra viktig å tilpasse kredittpolitikken til endrede omgivelser. Å ha kompetente medarbeidere på kredittområdet vil derfor kunne bety en avgjørende forskjell i tiden som kommer.

Les mer

Temaer: Kurs

Kurs: Slik finner du faresignalene i regnskapet – og unngår tap

Av Bård Lerberg 7. oktober 2015

Bedre kredittvurderinger

På dette kurset 5. november lærer du å avdekke skjulte faresignaler – slik at du unngår unødvendige tap. Dette er kurset for deg som kredittvurderer, men som før ikke har vektlagt regnskap. Nå kan du lære å finne faresignaler i regnskapet du tidligere ikke så. Dermed kan du gjøre bedre kredittvurderinger og redusere tapene.

Les mer

Temaer: Kurs

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg