<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Flyktningene trenger hjelp. Hjelpeorganisasjonene trenger lojale givere

Av Bård Lerberg 15. september 2015

En liten, druknet, fullt påkledd gutt på stranda. Et bilde som berørte oss og som brutalt fortalte om flyktningkatastrofen vi alle kjenner og føler. Bildet roper til oss. At vi bare hjelpe.

Les mer

Temaer: Økt salg, Kundelojalitet, Rådgivning, Smarte Data

– Kundelojaliteten er død

Av Bård Lerberg 25. august 2015

Kari Mette Almskog er forretningsutvikler i Bisnode. Her forteller hun om kundelojalitetens død og hvordan du finner kunder som maksimerer salget. Overraskende ofte har norske bedrifter en feilaktig oppfatning om hvem deres kunder er.

Les mer

Temaer: Økt salg, Kundelojalitet, Analyse, Rådgivning

– Jeg er ikke bare mamma, jeg er tannlege også

Av Bård Lerberg 11. mai 2015

Sitatet er fra en gammel reklamefilm, og selv i dag kan vi lære noe viktig av dette. Når du som bedrift skal nå frem til dine eksisterende og nye kunder, må du ta hensyn til mye mer enn bare alder og kjønn. Ved hjelp av smarte data og analyseverktøy kan du nå gjøre nettopp det.

Les mer

Temaer: Markedsinformasjon, Økt salg, Kundelojalitet, Rådgivning

Visste du at hjernen din tar avgjørelser før du rekker å tenke deg om?

Av Bård Lerberg 5. august 2014

 

– I et forskningsprosjekt der et antall personer skulle trykke på knapp når de var klar til å ta avgjørelsen, viste det seg at majoriteten tok beslutningen i løpet av fire sekunder. Nesten utrolig – at hjernen vår tar en kjøpsbeslutning i løpet av så kort tid, kommenterer Bisnodes analysesjef Vemund Olsen.

Les mer

Temaer: Kundelojalitet, Analyse

Slik kan norske butikkjeder få mer lojale kunder

Av Bård Lerberg 21. mars 2014

Erfaring viser at kunder som finansierer varekjøp med butikkjedens eget kredittkort generelt blir mer lojale kunder. De både kjøper mer og står for økt gjenkjøp. Et spennende konsept som kan bidra med dette, er profilerte kort fra Resurs Bank.

Les mer

Temaer: Kundelojalitet, Analyse, Rådgivning

CRM: 10 trender som vil dominere i 2014

Av Bård Lerberg 14. januar 2014

I 2013 har utallige trender dukket opp, vokst og kulminert. Trender påvirker oss ulikt, men du har trolig ikke gått glipp av disse: Social CRM, Mobile CRM, BYOD (Bring Your Own Device), Crowdsourcing, Big Data, Privacy, Gamification eller Self Service. (Av Lars Andersson, Lundalogik.)

Les mer

Temaer: Økt salg, Kundelojalitet, Integrasjon

Datakvalitet: Norges beste datagrunnlag gjør Volvo enda mer treffsikre

Av Bård Lerberg 16. oktober 2013

– Bedre datakvalitet er fint. Da skyter vi ikke med hagle, men blir enda mer treffsikre, smiler Hanne Tønseth, Marketing & Communication Manager i Volvo Personbiler Norge. Hun hører gjerne at Bisnode har oppgradert til det bredeste og dypeste datagrunnlaget i Norge – og akter å utvikle dette videre.

Les mer

Temaer: Kundelojalitet, Smarte Data

Hvorfor alltid jakte etter nye kunder? Kunder du allerede har kan lønne seg bedre

Av Bård Lerberg 28. juni 2013

I dag ligger fokus hos mange bedrifter på å få nye kunder og oppnå økt salg. Gjerne med kostbare kampanjer – med give-aways og andre lokkemidler. Bisnode anbefaler et annet og ofte mer lønnsomt alternativ: Få mer ut av de kundene du alt har - og øk kundelojaliteten.

Les mer

Temaer: Økt salg, Kundelojalitet, Analyse, Rådgivning

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg