<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Kredittsjekk: Lei av kunder som ikke betaler for seg?

Av Bård Lerberg 20. november 2017

Visste du at du både kan spare penger og få mye annen nyttig informasjon ved å kredittsjekke dine leads, kunder og samarbeidspartnere? Se hvor enkelt det er å ta en kredittsjekk.

Les mer

Temaer: Kredittsjekk

AAA-rating i over 20 år: Hvordan har de klart det?

Av Bård Lerberg 9. oktober 2017

Kun 11 norske selskaper har greid å opprettholde høyest mulig kredittverdighet, AAA, i over 20 år. Vi har bedt to av dem om å dele sin oppskrift for suksess.

Les mer

Temaer: Kredittsjekk

Betalingsanmerkning: Slik unngår du inkasso og betalingsanmerkninger

Av Bård Lerberg 6. februar 2017

252.000 nordmenn sliter: Hvert eneste år øker nordmenns gjeld betydelig. Det blir lettere å få kreditt og vanskeligere å tilbakebetale – noe som ofte ender med inkasso og betalingsanmerkninger. Ved utgangen av januar 2017 var det registrert 1,5 millioner anmerkninger. Dette er fordelt på 252.000 privatpersoner og 84.000 foretak. Les om konsekvensene av anmerkninger, og hvordan du kan unngå dem.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk, Privatøkonomi

Er du kredittverdig? Kredittsjekk deg selv og dine kunder

Av Bård Lerberg 1. februar 2017

Noen av dine kunder er i ferd med å gå konkurs

Vil du vite hvem de er? Ta en kredittsjekk og unngå tap. Med kredittsjekk fra Bisnode får du raskt og enkelt sannheten om dine kunder. Du kan også kredittsjekke deg selv for kun 49 kroner.

Les mer

Temaer: Kredittsjekk

30.000 nordmenn har sjekket sin kredittverdighet. Sjekk din – før andre gjør det

Av Bård Lerberg 4. januar 2017

Stadig flere sjekker sin egen kredittverdighet for å vite om de kan få kredittkort, lån eller telefonabonnementer. Ved utgangen av september hadde mer enn 30.000 privatpersoner kredittsjekket seg hos Bisnode.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk

Kurs: Gode kredittbeslutninger. Lær deg hvem du skal gi kreditt til og øk overskuddet

Av Bård Lerberg 5. oktober 2016

Kurs 8. november: Det handler om å skape enda bedre resultater gjennom praktisk kredittvurdering og -styring. Riktig bruk av kredittvurderinger og aktiviteter er nøkkelen til bedre resultater. Les mer og meld deg på.

Les mer

Temaer: Kurs, Kredittsjekk

Her er alt du trenger å vite om norske eiendommer

Av Bård Lerberg 17. november 2015

Hvem eier hva av eiendom i Norge? Er det heftelser eller pant på eiendommen? Finnes det leieavtaler? Trenger du teknisk informasjon om en eiendom? I vår løsning CreditPro får du tilgang til all nødvendig informasjon om alle norske eiendommer og borettsandeler.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk

Tør du gjøre forretninger i disse landene?

Av Bård Lerberg 5. november 2015

Vurderer du å gjøre forretninger i Libya, Polen, Canada eller Japan, da bør du lese videre. I november-rapporten fra Bisnode Dun & Bradstreet har vi analysert disse fire landene.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Kredittsjekk

Produkttips: All styreinformasjon og historikk samlet på et sted

Av Bård Lerberg 3. november 2015

Nå er komplett styrehistorikk tilgjengelig i våre kredittrapporter. Under “nåværende styreinformasjon” i kredittrapporten fins en oversikt over samtlige personer som tidligere har sittet i selskapets styre.

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk

Produkttips: Bestill årsregnskap på kundene dine direkte i kredittrapporten

Av Bård Lerberg 26. oktober 2015Trenger du en fullstendig oversikt over en kundes økonomiske status? Eller ønsker du enda mer utfyllende regnskapsinformasjon?

Les mer

Temaer: Mindre tap, Kredittsjekk

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg