<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg_photo_blurry.jpg

Fremtidens eierskap er å dele. Er du klar for delingsøkonomien?

Av Bård Lerberg 2. februar 2016

Å dele med andre er en eldgammel skikk og noe vi mennesker er avhengig av, fordi det gjør livet lettere. Den nye, økende delingsøkonomien gjør det enklere enn noen gang å dele med andre: Alt fra biler, klær og bostedere til kunnskap, tanker og idéer. Stadig flere oppdager at deling kan være lønnsomt, noe som kan bidra til å endre fremtidens forretningsmodeller radikalt.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Innovasjon

Norge trenger toppledere med digital kompetanse

Av Bård Lerberg 22. august 2015

Vi trenger en ny type toppledere i norsk næringsliv for å mestre den digitale transformasjonen som kommer. Les videre, så tror jeg du vil være enig med meg. Tekst: Alexander Haneng, Geta AS.

Les mer

Temaer: Rådgivning, Innovasjon

10 gründer-tips for deg som vil starte ditt eget selskap

Av Bård Lerberg 13. juli 2015

Det kan være farligere å la drømmen om egen virksomhet ligge innerst i glemmeboka enn bare å hoppe i det. I et hav av dommedagsprofeter, jantelovaktivister og andre forståsegpåere, kan drømmen om eget selskap virke farlig fjern. Men den kan være nærmere enn du tror. (Kilde: Kjell Ola Kleiven)

Les mer

Temaer: Rådgivning, Innovasjon

Vil du starte egen bedrift? Hjelpen er nær!

Av Bård Lerberg 2. desember 2014

Du har en god idé, men hvordan kommer du videre? Hva skal du selge? Til hvem? Hvem skal produsere? Hva skal det koste? Trenger idéen din beskyttelse? Kanskje er du litt for forelsket i din egen idé?

Les mer

Temaer: Økt salg, Mindre tap, Rådgivning, Innovasjon

10 egenskaper du må ha for å lykkes som gründer. Har du de rette egenskapene?

Av Bård Lerberg 22. oktober 2014

En gründers personlige egenskaper er ofte avgjørende for en vellykket start-up. Svulstige forretningsplaner og store ord kan aldri konkurrere med gode holdninger og gründere som tar grep og setter idéene ut i live. Kilde: Bente Sollid Storehaug.

Les mer

Temaer: Økt salg, Rådgivning, Innovasjon

Kredittsjekk, analyse og kundeinnsikt med smarte data.

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.100 ansatte i 19 land. Vi hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Siste innlegg