<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=847228605309050&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Månedens D&B-land: Hellas under lupen

NYHET: Fra og med august vil Bisnode Dun & Bradstreet oppdatere kundene med “Månedens land” – via infografikk med landspesifikke fakta.


hellas-250

Ikke bare kredittinformasjon, men også makrotall for hvert land

Bisnode kan, gjennom sitt samarbeid med Dun & Bradstreet, ikke bare tilby kredittinformasjon, men også makroinformasjon. Dette produktet, som utvikles av D&Bs analytikerteam i Marlow/Storbritannia, har et stort markedspotensial i Norge.

Hellas under lupen

Først ute som “Månedens land” er Hellas, som lenge har vært i søkelyset i forbindelse med faren for en gresk Euroexit – en såkalt “Grexit”. Frykten for “Grexit” har medført at omkring 17 milliarder Euro er flyttet ut fra de allerede svake, greske bankene.

Se fakta om månedens D&B-land og last den ned: Bisnode DB Hellas august 2015

Hellas i faresonen

Jovisst elsker vi nordboere Hellas. Her finnes alt man kan ønske seg for en flott ferie: Nydelige strender, myldrende småsteder, koselige havner, dramatiske landskap, nydelig mat, vennlig atmosfære, spennende historie og et stort utvalg gode hoteller. Men det er ingen grunn til ikke å være på vakt – spesielt for finansinstitusjoner og alle som importerer eller eksporterer varer inn/ut av Hellas.

Betydelig utsikkerhet

Bisnode Dun & Bradstreet konstaterer at det er en betydelig usikkerhet forbundet med Hellas’ økonomiske klima. – Begrens eksponering og velg avtaler med omhu, er D&Bs råd. Sannsynligheten for en gresk Euroexit vurderes i august til hele 50 prosent.

Les også: – De økonomiske utsiktene forverres, men gode investeringsmuligheter kan oppstå

Har du utenlandske kunder eller leverandører? Ønsker du å redusere risikoen?

Vi har nøkkelinformasjon om 230 millioner foretak i 214 land. Dette er informasjonen du trenger for å sikre deg mot tap på utenlandske kunder og leverandører. I tillegg har vi Country Insight-rapporter på hvert land som gir deg oversikt over økonomiske, politiske og handelsmessige forhold i et land.

Kontakt oss her.

Motta våre nyeste blogginnlegg!